TikTok!

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhabalar, benim gibi elit biri tiktok videoları izleyip gülüyor evet,baya eğlendiğim oluyor izlerken.
Tiktok kodu olmadığı için sitesinden videoları ekleyince beceremedim,şimdilik twitter üzerinden güldüklerimi yollayayım.
Siz de benim gibi güldüklerinizi ya da hoşunuza gidenleri eklerseniz güzel olur.
Eklemezseniz de sorun değil ben kendi kendime ekler gülerim.

Dışarıda Tiktok izleyip gülenlere öyle anlamsız bakışlar atıyordumki. Kınadığım şey başıma geldi. Güldürüyormuş. Gizli gizli Tiktok izliyorum! İtiraf gibi itiraf. :tongue:

• Beğen
Tepkiler: Min
Dışarıda Tiktok izleyip gülenlere öyle anlamsız bakışlar atıyordumki. Kınadığım şey başıma geldi. Güldürüyormuş. Gizli gizli Tiktok izliyorum! İtiraf gibi itiraf. :tongue:

Maalesef ben de öyleydim, çok saçma geliyordu ama hesap açtım düşün yani oradan favori videoları ekleyip tekrar tekrar izlemek için ahaha
Ama henüz iyi ki tiktok çekme evresine girmedim inş girmem de...

Maalesef ben de öyleydim, çok saçma geliyordu ama hesap açtım düşün yani oradan favori videoları ekleyip tekrar tekrar izlemek için ahaha
Ama henüz iyi ki tiktok çekme evresine girmedim inş girmem de...

İnsan neyi kınarsa bir gün muhakkak onu yaşıyor. :tongue:
Geçmiş olsun. Yakında Tiktok videolarınızı izlemek isteriz. :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Aze
kedi köpeği olan bütün arkadaşlarıma gönderdiğim bir tiktok videosu:

[TWEET]1181293367742926848[/TWEET]

• Beğen
Tepkiler: Aze
Memurlari isinden eden uygulama olarak tarihe gecti bile bence.

Benim önüme de ne kadar orasını burasını sallayan kadın varsa onlar çıkıyor karşıma

Yine ben eksik kalmışım.

tiktok adını görünce ben

BrBGcsSIIAAebTY.jpg

Arkadaşım bir tek kızları izliyor oradan ve bekarlık günlerini özlüyor. Bana da kuruvermeye kalktı, defol git dedim. Günümü öyle gereksiz şeylerle harcayamam.

Arkadaşım bir tek kızları izliyor oradan ve bekarlık günlerini özlüyor. Bana da kuruvermeye kalktı, defol git dedim. Günümü öyle gereksiz şeylerle harcayamam.

Gününüzü nasıl verimli şekilde harcıyorsunuz merak ettim.

Vakit ve Nakit buldukça gezerek.

Kalça da kalça, kalça da kalça. Geçen gezdim içim şişti.

Senin elit olduğunu kim söyledi yada nasıl elit olunuyor

Geri