Tiktok belası..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Problem olan? Kızın fiziki görünüşü mü? Video çekmesi mi? Yoksa babası belirsiz birisinin kızın videosunu gizlice çekip yayınlayarak bir bok yaptığını sanması mı?
Sapla samanı karıştırmayın alüminyum, bir şeye karşı çıkacağım diye içinizdeki pisliği kusmayın ortaya.

Tiktok çektiğine nereden emin oldunuz… Onca leş videoların arasında gayet de normal bir video.

Yine yanlis alarm moruk. Bence mizahi birakip baska bir ugrasa yonelsen?
Ornegin kaneviçe olabilir.
Ahsap boyama veya sirdan satmak
Utu tost falan da olabilir ama
Genel de konulari yanlis anliyorsun.
Sanki...
Sanki biraz hissiz bakiyorsun olaylara
Yada senin onune dosyalari getiriyorlar okumadan imzaliyorsun.
Oyle bir hava var konularinda.

Sabahtan akşama kadar burada saçma bir hayattan içinde öteye gidemeyenler akıl veriyor banaD: benim ciddi konularıma burada cevap verecek bir zeka ortamı yok.bugüne kadar gördüğüm en basit forum diyebilirim..bel altı konulara en abuk subuk şeylere saatlerce yorum yaparlar,sonrada gelip laf sokmaya çalışırlar.

Sabahtan akşama kadar burada saçma bir hayattan içinde öteye gidemeyenler akıl veriyor banaD: benim ciddi konularıma burada cevap verecek bir zeka ortamı yok.bugüne kadar gördüğüm en basit forum diyebilirim..bel altı konulara en abuk subuk şeylere saatlerce yorum yaparlar,sonrada gelip laf sokmaya çalışırlar.
Kötü vurdun be Yabani

Yabani sen bana at tiktoklarını, boş ver burayı anlamazlar. Aksjdjdj

Geri