TikTok, Avrupa'nın ardından Kanada'da da yasaklandı

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
TikTok'un devlet çalışanlarının cihazlarında kullanımını kısıtlayan karar Kanada'dan geldi

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun, çalışanlarına özel ve kurumsal telefonlarından TikTok uygulamasını kaldırmaları talimatının ardından benzer bir karar Kanada hükümetinden geldi.

Kanada'nın aldığı karar, mobil cihazlarda kullanımı yasaklıyor

Cumhuriyet'in haberine göre, Çin merkezli TikTok, pek çok ülkede tartışma yaratan bir uygulama olarak biliniyor. Türkiye'de de zaman zaman yasaklanması istenen TikTok için Avrupa Komisyonu ve ABD tarafından adımlar halihazırda atılmaya başlandı.

Kanada tarafından alınan karar ile devlet kurumlarında çalışan kişilerin cihazlarında TikTok yer almayacak. Kullanılması da yasak olacak.

Devlet kurumlarında çalışan kişilere verilen mobil cihazlarda uygulamanın yüklü olmasının önüne geçen kararda, TikTok'un veri toplama yöntemlerinin endişe yaratıcı olduğu aktarılıyor.

Kaynak: TikTok, Avrupa'nın ardından bir ülkede daha yasaklandı

1677254228450-untitled-4.jpg

tiktok çekenler hala yaşıyor :d o kafaları değişmek lazım

Salak saçma işler. Çin'e düşmanız onun için yasakladik desene. Neymiş veri topluyormus neymiş devlet çalışanıymış..

Siz devletin güvenliğini, memur telefonundaki uygulamaların erişim izinleri ile mi sağlıyorsunuz. Tapu kadastro memuru arkadaşım mı guvenlik açığı yaratıyor. Tiktok videoları izlemese ziksok videoları izleyecek

Ya hayır ya.... sıra bize gelmesin izlemeyi seviyorum ben... bilgi içerikli videolar da var lütfen makale okumak istemiyorum.....

Akrabalarin,es dostlarin hesaplarindan izliyorlar.
Cok garip.

Biz de WatsApp'ı yasaklayalım. Verilerimizi Amerika depoluyor.

Vine'dan sonra hic bir platform basarili olamadi, olamaz da.
Tiktok'un tek sevdigim yani ulkede ne kadar angut ne kadar sanal dilenci ve ne kadar bktan insanlar oldugunu bize gostermesi. Eger akilli bir icerige ulasacaksaniz zaten youtube ve ya reddit gibi yerler var. Internetin g*t deligi haline gelmis yozlasmis bir platform tiktok. Hic bir zaman da duzgun bir icerige denk gelmedim. Salak salak canli yayin acip dilenenler. Ensest espiri yapan kizlar, avm onunde kissada hisse ceken keko tipler...

Son düzenleme:
alış artık öyle birisi yok. (bile bile yandı yüreğim)

Ya hayır ya.... sıra bize gelmesin izlemeyi seviyorum ben... bilgi içerikli videolar da var lütfen makale okumak istemiyorum.....
Yav bi git bilgi icerigini yotube da bulursun zaten asfkj git baris ozcan izle
Evrim agaci izle yakisiyormu senin gibi akli basinda bir kiza tiktok kullanmak

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Yav bi git bilgi icerigini yotube da bulursun zaten asfkj git baris ozcan izle
Evrim agaci izle yakisiyormu senin gibi akli basinda bir kiza tiktok kullanmak
Onu da izliyorum... ama bazen beynin boş boş takılmasına da ihtiyaç var... Sana komik şeyler atacağım tiktok videolari bir ara unutmazsam eğer gülmezsen bırakıyorum ulan tiktok videolarını.....

Geri