Tibet

E
  • Kullanıcı Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent'i tanımıyorum, hiç konuşmadık, muhabbetimiz yok, selam bile vermeyiz; ama ona kullanacağım tek kelimem mevcut:"Beyefendi".

Levent bu forumdaki en beyefendi kişilerden birisidir. Efendi nazik ve sevecen tavırlarıyla kimseye karşı bir kötülüğü olmamıştır. Hayatında başarılar dilerim.

Paso forum oyunlarında. :p
Kızlar çok seviyor anladığım kadarıyla.
Hadi gene iyisiin :p

efendi kibar ve sevimli.. bide en sevdigim huyu ruh haline gore ayak uydurmasi :d etrafa nese saçiyor gulumsemesi insani rahat hissetirmesine yetiyor :)yoklugunda cok ozletiyor kendini ;d

Levent de İlk Gördüğüm Zamandan Beri Değişmeyen,
Aynı Çizgide İlerleyen Efendi Kişilerden Biri..

Nasl anlatilir ki yuregi guzel insan:cici:
Tek cumle ile ozetlim 'Adam gbi adam ' adamlik en cok ona yakisiyor;)
Buraya gelince gozlerimin aradigi insan iyiki tanidim seni:rolleyes: :baygın:
Nicomedes

Arkidescagizlarn biatesi iyiki tanimisim. Cokca degerlidir benim icin ..
Çizgilerini asmayan kendini bilen adam gbi adamdir.
Bu adama ne yazilsa azdir kelimeler yetersiz kalir.
Biraz gicik biraz uyuz biraz delidolu fln ama napcezz idare etcez:p
Adamin dibisin ..
Kara dut'u hic sevmezdi kiii beni taniyana kadar :D beyaz duttan soguttum resmen ashjjhjkk
Bide iyiki tekrar geldin :baygın:​

İyi ki gelmiş.
Levent nickini ayrı severdim ama şimdi ki @Tibet nicki yok mu bence mükemmel ötesi

Merhaba Tibet.
Ben insanları farklı ideolojileri ya da dinleri için yargılamam ya da girdiğim tartışmaları diğer konulara yansıtıp farklı bir yaklaşımda bulunmam lakin bu tartışmalar sırasındaki uslup önemlidir benim için.
Senin uslubun hakkında kötü bir şey hatırlamıyorum ama yazdığından anladığım kadarıyla senin de tahmin ettiğin bir düşüncen kanıma çok dokunmuştu o yüzden de hakkında o yorum olumsuz bir fikir olarak aklımda kaldı. Bu sebeple ara sıra oyunlarda bunu belli ettim, doğru.
Yine de madem zeytin dalı uzattın mizacım gereği geri çeviremem, bundan sonra daha ılımlı olacağım.
Sağlıcakla kal. :cici:

Kardesim benim Tibet ben seni cok iyi tanıyorum sende öyle tabi sana kim desem risus desem kesin tanırsın büyük ihtimalle yada ersin desem :) iyi ki varsın adam

Tibet, ben nasıl görmem senin sözlüğünü

Centilmenlik örneği bir adamdır, kibardır hem de çoook
Tabut anımızı asla unutmayacağım (:
Canım benim gönlüne göre olsun her şey

reislerin reisidir
kendim olduğu için demiyorum ama kız olsam evlenirdim hemen

Evde kalmış reklam yapıyor. Düşmeyin kızlar hemen

Bu adamın değeri bilinmedi, ben çok severdim. Şimdi kim bilir nerde ne yapıyordur. En son Litvanya'lı ünlü bir model ile ilişki yaşıyor diye duymuştum. Belki şimdi evlenmiştir, mini mini bebeleri olmuştur.

Bu adamın değeri bilinmedi, ben çok severdim. Şimdi kim bilir nerde ne yapıyordur. En son Litvanya'lı ünlü bir model ile ilişki yaşıyor diye duymuştum. Belki şimdi evlenmiştir, mini mini bebeleri olmuştur.
Tibet sen değil miydin ? Yahu

Kiz bu kim tanımıyorum yorum yapmışım ilginç

İyi ki gelmiş.
Levent nickini ayrı severdim ama şimdi ki @Tibet nicki yok mu bence mükemmel ötesi
ahh yıla bakar mısın 2016...

Araya ne kadar zaman girerse girsin çizginden birazcık çıksaydın be adam!
Naziktir, seviyelidir ve saygılıdır. Forumlarda bulabileceğinizi hiç sanmadığım fenotiplerden biridir kendisi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri