Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@DarkLord ; Ben bu adamı ilk gördüğüm de hiç sevmemiştim benle çok uğraşıyodu :o
Ama sonradan sanırım o beni tanıdı , bende onu .. Neyse efenim gelelim görüşümüze ; İnsanlarla diyaloğu iyi, uyumlu, nazik, cenitlmen bir kardeşimiz .
Diğer insanlara karşı her zaman saygılı olmasıyla takdirimi kazanmış kişi. İsmi çok güzel ama eski nickini çook beğendiğimi birçok kez dile getirmiştim. (:
Sessiz,kendi halinde,duygusal birisi.İnanç ve siyasi görüşleri hakkında kararsız,aklının karışık olduğunu tahmin ediyorum.Forumun ağır abilerinden ama bazen kendini çok kasıyor.
Tam baş belası ya :koş:
senin yüzünden yine burda kaldım ben gidemedim :bulut:
neyse artık gidersek beraber gidiyoruz bi insan bu kadarmı sevdirir kendisini :dost:
kötüde bişi yokki yazıyım ben sana kötü bişiler yazmak istiyorum :kiki:
hep yüzümü güldürenlerdensin tesekkür ederim :ayh:
seninle konusmak cok iyi geliyo bana ya rahatlıyorum bana lan dedin unutmadım onu :kabadayı:
görüscezz levent bey :aga:
her zaman yanımda oldugunu bildigim birisin güvenebilcegim birisin forumda iyki varsın dediklerimdensin :ayak:
Ne güzel düsüncelerin yüregin var hersey gönlünce olsun canım :asilkiz:
:bıyık::bıyık: sunuda suraya koyayım sana benzettim bi :kiki:
buda ben bak :ayh::ayh::ayh:
buraya üye olduğumdan beri duruşu konuşması tavrı saygısıyla herzaman taktirimi kazanmıştır Levent
tanışma fırsatı olmamıştı şimdiye kadar şu anda tanıma fırsatı bulduğum için çok şanslıyım
sen hep böyle kal hiç değişme benim için çok değerlisin bunuda hiç unutma hayat sana herşeyin ama herşeyin en güzelini versin:kiss:
Tanismak nasip olmadi kendisiyle ama cogunlukla oyunlarda gordugum bir uye
Herkesinde dedigi gibi saygili ve sevecen birisi
Tanistigim zaman gelip buraya uzuun uzuun yazacagim :dyg: Levent
Levent,
Değer verdiğim ve saygı duyduğum yegane kişilerden birisi.
Hani bazen olur, orada olduğunu bilirsiniz ne konuşursunuz ne de yaklaşırsınız ya heh işte Levent ile ben öyleyim.
Orada olduğunu bilmek güzel her zaman.
Seviliyorsun ben tarafından değerli arkadaşım.