Thor 5

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Taika Waititi, Marvel Defterini Kapattı: “Thor 5” Filmini Yönetmeyecek

Taika Waititi’nin “Thor 5” filmini yönetmeyeceği iddia edildi. Kötü eleştiriler alan Love and Thunder filminden sonra Oscar ödüllü yönetmenin Marvel defterini kapattığı söyleniyor.

Taika Waititi’nin Marvel Sinematik Evreni’nde yer almayacağına dair iddialar gündemde. Oscar ödüllü yönetmen, Love and Thunder filmiyle alınan olumsuz eleştirilerin ardından Thor 5 projesinde yer almayacağı konuşuluyor.

Business Insider’a konuşan Yeni Zelandalı yönetmen Taika Waititi, Marvel evrenindeki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. MCU’da bir başka Thor filmine dair söylentiler dolaşıyor ancak Waititi net bir şekilde, “Dahil olmayacağımı biliyorum,” dedi. Ayrıca Marvel Stüdyoları’nın Thor 5’in yapımıyla ilgili söylentilere dair, “Bunun doğru olup olmadığını da bilmiyorum,” ifadesini kullandı. Oscar ödüllü yönetmen şimdiye kadar Thor serisi için son iki filmi yönetmişti: Thor: Ragnarok ve Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü.

Waititi’li ilk film Marvel için büyük bir başarıydı ve dünya çapında 855 milyon dolar hasılat elde ederek en yüksek gişe hasılatı yapan Thor filmi oldu, aynı zamanda Marvel hayranları arasında favori olarak kabul edildi.

Yönetmen stüdyo ile arasında kötü bir durum olmadığını vurguladı ve “Marvel’ı seviyorum, onlarla çalışmayı seviyorum. Chris’i (Hemsworth) seviyorum,” dedi. Ayrıca, Marvel’ın o olmadan bir Thor filmi yapmaya karar vermesi durumunda kendisini rencide etmeyeceğini belirtti:

“Onlar başka biriyle beraber olurlarsa asla aldatılmış gibi hissetmem. Biz açık ilişki içindeyiz, eğer başka insanları görmek isterlerse onlar için mutlu olurum. Yine de bir gün onlarla tekrar yatağa girerim.”

Geri