The Witcher: Sezon 3 & 4

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü

Henry Cavill, The Witcher Serisinden Ayrılıyor!

The Witcher dizisinin yıldızı Henry Cavill, Netflix serisinden ayrılacağını duyurdu. Yerine geçecek isim ise Liam Hemsworth olacak.

Andrzej Sapkowski‘nin fantastik destanı The Witcher‘ın dizi uyarlamasında, Henry Cavill için yolun sonuna gelindi.

Hayranları şoke eden haber ünlü aktörden geldi. Netflix için geliştirilen The Witcher serisinde Geralt of Rivia‘yı canlandıran Henry Cavill, sosyal medyadan yaptığı duyuru ile dizinin 4. sezonunda olmayacağını ilan etti. Cavill ayrıca, yerine geçecek oyuncunun da Liam Hemsworth olduğunu açıkladı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Henry Cavill, “Geralt of Rivia olarak yolculuğum canavarlarla ve maceralarla doluydu ve ne yazık ki 4. sezonda madalyonumu ve kılıçlarımı bırakacağım. White Wolf görevini benim yerime fantastik Liam Hemsworth alacak. En büyük edebi karakterlerde olduğu gibi, meşaleyi Geralt’ı somutlaştırmak için harcanan zamana saygı ve Liam’ın bu en büyüleyici ve nüanslı erkeklere bakışını görmek için coşkuyla devrediyorum. Liam, bu karakterin harika bir derinliği var, derine dalmanın ve neler bulabileceğini görmenin tadını çıkar.” ifadelerini kullandı.

Bu duyurunun ardından Liam Hemsworth de Instagram hesabından, “Bir Witcher hayranı olarak Geralt of Rivia’yı oynama fırsatıyla ayaklarım yerden kesildi. Henry Cavill inanılmaz bir Geralt’tı ve dizginleri bana teslim ettiği ve macerasının bir sonraki bölümü için White Wolf’u devralmama izin verdiği için onur duyuyorum. Doldurmam gereken büyük bir boşluk olabilir ama The Witcher dünyasına adım atacağım için gerçekten heyecanlıyım.” paylaşımını yaptı.

Henry Cavill, Lauren S. Hissrich‘in yazıp başına geçtiği The Witcher dizisinde Freya Allan ve Anya Chalotra ile başrolü paylaşmıştı. Cavill‘in duyuruda açıkladığı gibi bu değişiklik, Netflix tarafından resmi olarak duyurulan 4. sezonda gelecek. Arka arkaya çekilecek 5. sezon ile birlikte 4. sezon için geliştirmelerin başladığı bilgisi de geldi. Çekimler ise yazın The Witcher‘ın 3. sezonunun yayınlanmasının ardından 2023’ün sonlarında başlayacak.

Henry Cavill, Neden Rivyalı Geralt Olmak İstedi?

Tutkulu bir Witcher hayranı olan Cavill, destanın tüm kitaplarını okuyup, oyunlarını oynamış ve bu coşkusunu Netflix uyarlamasına da taşımıştı. Daha seçmeler başlamadan Geralt rolüne adaylığı konusunda Hissrich‘e ulaşan ünlü aktör iki sezondaki performansı ile hayranların da büyük beğenisini kazanmıştı. Bu nedenle Cavill‘in duyurusu herkes için kötü bir sürpriz oldu.

Bu gelişme, tam da Warner Bros. Discovery‘nin, Man of Steel 2 projesinin yapılacağına dair güncellemesinden sonra geldi. Sanırım Man of Steel 2 umduğumuzdan daha önce gelecek. Bize de Superman‘i yeniden kazanmanın sevinciyle, Geralt‘ı kaybetmenin acısının karıştığı duygu dalgalanmaları düşecek. Cavill‘den sonra Hemsworth‘un Geralt performansı da çokça konuşulacak.

the-whitcher-henry-cavill-liam-hemsworth-1024x576.jpg

"The Witcher" 3. Sezon Kitaplara Daha Uygun Olacak

Henry Cavill'in dizinin kitaplara uygun olmadığı gerekçesiyle yapımcılarla tartıştığı biliniyor...

"The Witcher"ın ilk sezonu 2019 yılında yayınlandığından bu yana, mevcut hayranlardan gelen en büyük şikayetlerden biri, Netflix uyarlamasının kaynak malzemeye yeterince yakın olmamasıydı. İlk iki sezon, Andrzej Sapkowski'nin çalışmalarını özgürce yorumladı ve hayranlar arasında çok fazla hayal kırıklığına neden oldu.

Dizinin yaklaşan üçüncü sezonunda bu durum değişiyor olabilir. Dizi sorumlusu Lauren Hissrich, Entertainment Weekly ile yaptığı bir röportajda, 3. sezonun "Time of Contempt" romanından nasıl uyarlanacağını anlattı.

Hissrich, EW'ye "3. sezon, kitabın birebir uyarlamasına çok yakın" dedi, "Elbette her sayfayı aktaramayız, ancak Time of Contempt bize o kadar çok büyük aksiyon olayı, olay örgüsü noktası, karakter anları, büyük kötülüğün büyük ifşasını sağladı ki, yapacak o kadar çok şey var ki, kitabı gerçekten yakından takip edebildik."

Orijinal metinden sapmalar, dizinin yıldızı Henry Cavill için de hayal kırıklığı kaynağı gibi görünüyordu. Cavill, diziye katılmadan önce kitapların büyük bir hayranıydı ve sık sık dizinin kitaplara daha yakın olması için uğraştı. Aktörün bu konuda yapımcılarla tartışmaya girdiği de biliniyor.

Cavill, 2. Sezonda, senaryoda olmayan ancak aslında kitaplarda olan bir diyaloğu kendi insiyatfiyle kullanmasını şöyle anlatmıştı: "Bu parçayı bir yere ekleyip ekleyemeyeceğim konusunda uzun bir tartışma yapmak istemiyordum. Ben de öylece yapıverdim, kelimeleri kamera önünde söyledim ve sonuçlarla yüzleşmeye hazırdım."

"The Witcher"ın 3. sezonu, Cavill'in son sezonu olacak ve 4. sezonda Geralt rolünü, aktör Liam Hemsworth üstlenecek. Cavill'in diziden ayrılış gerekçesinin DC'den gelen ve sonra iptal edilen Superman devam filmleri olduğu konuşulsa da asıl gerekçenin aktörün yapımcılarla olan fikir ayrılıkları olduğu düşünülüyor. Durum buysa, umarız 3. sezon, Cavill'in istediği gibi eserlere olan sadakati yansıtabilir.

bu diziyi SIDDETLE tavsiye eden var mi aranizda? nasil? aslinda konusu ilgimi cekiyor, ama 1. bolumunun ilk 15 dakikasinda bile ''mweh sevmedim'' diyerek kapattim.

Henry Cavill’i su tipiyle izleyemem gibi geliyor .p

1. sezonun ilk 2 bölümünü izlemek icin zorladim kendimi resmen
hala 1.sezonu bitiremedim sjxk

bu diziyi SIDDETLE tavsiye eden var mi aranizda? nasil? aslinda konusu ilgimi cekiyor, ama 1. bolumunun ilk 15 dakikasinda bile ''mweh sevmedim'' diyerek kapattim.
1. sezonu sıkıla sıkıla acaba ne olacak diye meraktan izledim hiçbirsey olmadı,ikinci sezonu da meraktan izledim yine birşey olmadı.şimdi Hanry de çıkınca sanırım devam etmem,tavsiye edermiyim ? boş vakitte izlenir.konusu beni de cezbediyor ama dizi etkilemedi o kadar.

oyunu daha onceden duymustum fakat kitabini bilmiyordum
dizisini izleyerek neyin ne oldugunu ogrendim
Game of Thrones, Deadwood, Westworld, Carnival Row gibi kilic kalkan tabanca tufek buyulu muyulu eskide ya da kendine ait evrende gecen diziler filmler hosuma gidiyo
bunu da cok sevdim iki defa izledim simdi ucuncu defa izliyom

Şu garip bir büyücü var ya ben o karakteri sevemedim bunda güzelliği için doğurganlığından olandı galiba

Bu tarz kitapları okumayı, dizileri, filmleri izlemeyi sevmiyorsanız sevmezsiniz zaten. Onun dışında ben başarılı buldum. Geralt rolü H.Cavillik bir rol değildi çıkması isabet olmuş, yerine gelen adam da bence olmayacak. Buraya cuk oturacak tek oyuncu Tom Hardy olurdu. Taboo < 3

Bak taboo ya da başlamıştım da onu da bitirmemişim. Kesin platformlarda yoktu. O adam izlenir

"The Witcher" 3. Sezondan İlk Poster Yayınlandı

Netflix'in sevilen fantastik dizisiyle ilgili beklenen yayın tarihi duyurusuna çok az kaldı.

Netflix, Andrzej Sapkowski'nin kitaplarından uyarlanan büyük bütçeli fantastik draması “The Witcher”ın üçüncü sezonundan ilk posteri yayınladı.

Poster, Netflix ve The Witcher resmi hesaplarından "Yarını Bekle" vaadiyle birlikte paylaşıldı. Büyük olasılıkla bu vaat, hayranların merakla beklediği sezon için yayın tarihinin duyurulmasını işaret ediyor ki bu tarih önümüzdeki yaz kadar erken olabilir. Ufukta yeni sezonunun ilk fragmanı da olabilir.

Üçüncü sezonun çekimleri, geçen yıl Nisan ve Eylül ayları arasında Slovenya, Hırvatistan, Fas, Sahra'nın bazı bölgeleri, Galler, Surrey ve İngiltere'deki Longcross Stüdyoları'nda tamamlandı.

Dizi yaratıcısı ve baş sorumlusu Lauren Hissrich daha önce yeni sezonun Andrzej Sapkowski'nin roman serisinin aksiyon ağırlıklı kitaplarından biri olan “Time of Contempt”ın uyarlaması olduğunu daha önce belirtmişti. Aynı zamanda "kitapların bire bir uyarlaması olarak yaptığımız en yakın şey" ifadelerini de eklemişti.

Bu sezonda son kez Geralt olarak izleyici karşısına çıkacak olan Henry Cavill'e her zamanki gibi Freya Allan, Anya Chalotra ve Joey Batey eşlik ediyor. Cavill rolünü dizinin dördüncü sezonundan itibaren Liam Hemsworth'e devredecek.

fufkjcgwaamekpj-1682347792.jpg

ikinci sezonu, ilk sezon kadar beğenmiştim ben. hatta sirius’un bahsettiği karakter olan yennefer bile ikinci sezonda daha bir sevdiriyordu kendini. üçüncü sezonu da bekliyorum. henry cavill, zannediyorum hem yapımcısı -ya da yönetmeni- hem de başrolünde olacağı oyun uyarlaması warhammer’da olmak için bu diziden ayrılmış. liam da tip olarak benziyor, bence ondan da iyi bir witcher çıkabilir. witcher hayranı olarak üçüncü kısım sonrası liam’lı devam sezonunu da izlerim.

Son düzenleme:
1. sezonu hala bitiremeyen ben

Cavill yoksa izlemem

İki sezonu da ittire kaktira izledim, vasat diyebiliriz. Bekleneni kesinlikle vermiyor.. Henrycigimin hattına izleniyor işte..

Geri