The Witcher 3’ü Kadın Karakterlerle Oynamak Mümkün

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
CD Projekt RED’in geliştirdiği The Witcher serisinin son oyunu olan The Witcher 3: Wild Hunt’ta yer alan kadın karakterlerle oyunu oynayabilmeniz artık mümkün. ParKan adlı oyuncunun geliştirdiği mod sayesinde Geralt’ın görünüşü kadın karakterlerden biri olarak değişebiliyor.

İster Ciri, ister Triss, isterseniz de Yennefer olmamızın mümkün olacağı bu modun yanı sıra yine ParKan’ın geliştirdiği bir diğer mod olan Companion ile birlikte Ciri’yi yanımıza alabiliyoruz. Bu iki modu birlikte çalıştırdığımızda oluşacak oyun keyfi şimdiden iştah açıcı. Kadın karakterleri oynayabileceğiniz moda buradan, Ciri’yi yanınıza alacağınız moda da buradan ulaşabilirsiniz. Modların tanıtım videoları da sizlerle.

[YOUTUBE]watch?v=tsooD3FGL3Q[/YOUTUBE]

Multiplayer

yaa cirinin küçüklüğü çok tatlı asjdh
karakter değiştirmeyi yapmıştım ama bu daha iyisi sanırım, görev yapmada bi sıkıntı olur mu? yoksa sadece serbest dolaşım için mi? hearts of stone dlcsine başlayacağım da bugün

Cirinin her hali çok tatlı değil mi ya :ask

Porsuk tarafından konuya bir adet ciri fotosu bekliyoruz :D

Çok oynama fırsatı bulamadığım için fazla bilgi sahibi değilim ama görev yapmada sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama emin değilim oladabilir kafam da deli sorular :D

aynen :ask
benim oynadığım modda ciri oluyorduk ama envanter falan gidiyordu yani kılıç bi tane cirinin kılıcı oluyor neye vursam tek vuruşta ölüyor sonra hızlı hareket etme özelliğini de kazanıyordu o yüzden görev yapmadım onda, ama bu sadece görüntüyü değiştiriyorsa sıkıntı olmaz heralde :)

bu yorumlar yeterli arkadaşlar hahah indireyim o halde ya:D

beleşe indirmeyin kardeşim :D ben aile paylaşımından oynadım ama olsun :D baktım oyun çok iyi DLC'lerini de ben satın aldım oyunun hediye ettim oyunun sahibine ben de faydalandım :) ama hala keşke kütüphanemde olsa dediğim bir oyun istediğim gibi oynayabilmeme rağmen orda durması yeterdi

Geri