The Lucky One - Şanslı Biri

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
sansli-biri.jpg

Yapım:2012 - ABD T
ür:Dram , Romantik
Süre:101 dakika
Yönetmen:Scott Hicks
Oyuncular:Zac Efron, Taylor Schilling, Blythe Danner, Courtney J. Clark, Adam Lefevre >> Tüm KadroSenaryo:Nicholas Sparks, Will Fetters, Yapımcı:Denise Di Novi, Ravi D. Mehta, Kevin McCormick, Kerry Heysen, Alison Greenspan,

Film Irak’ta 3 kez ölümden dönen bir denizcinin , hiç tanışmadığı bir kadının fotoğrafını taşımasıyla şansının iyiye dönmesinin hikayesini anlatıyor.Eve dönen denizci şans meleğini aramaya başlar.Başrollerinde Zac Efron ve Taylor Schilling’in rol aldığı ve 2012 de vizyona girecek olan film hikayenin tam geçtiği yerde , New Orleans’da çekildi.

Manga The_First ve bendenzi Perii izle izlediğimiz filmdi :) kuralalrı bilmeyen the first once izledi bide mola vermeyerek ona biraz kızdım aam neyse :D
Filmde ne macera var ne bişey aynuı düz gidiyor türkçe dublajınıda kesinlikle begenmedim :) Ama izlenir işte romantik biraz sanırım bilmem tam çözemedim :)

Perii sen baska film izledin belki... Ola bilirmi..:haha:.
Film guzeldi bence. Izlete biliyo kendi, sonuna kadar durmadan izlemek istiyosun.
Izlemeye deger izleyin bence guzel film.

her part bitiminde ben mola veriyodum 10 saniye.:D.
Kurallar nerde Perii

Perii sen baska film izledin belki... Ola bilirmi..:haha:.
Film guzeldi bence. Izlete biliyo kendi, sonuna kadar durmadan izlemek istiyosun.
Izlemeye deger izleyin bence guzel film.

yok be senin verdiğin linki izledim bende mangaya attım ben romantik filmden anlamam :p neyse abartılacak film değildi işte :p

merak ediyorum kurallari. Onu da beklicem yarin.
Oncekiler gibi digildi, hatta yarisi bile digildi dogru ama yinede kotude digildi...

idare ederdi romantik ve az dram karışımı bir fiimdi boş vaktiinizde izlenebilcek normal bir film yeterki beklentinizi yüksek tutmayınız :cici:

Geri