Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet uzundu ama prodüksüyon onu gerektiriyor,anlatılması uzun bir hikaye,her karakter,her ayrıntı için diye düşünüyorum.dizi evden izlenebileceği için daha kısa gelebilir bölüm sayısı fazla ola bile.Çok uzundu filmleri ve niyeyse ben de o kadar ölüp bitmemiştim. Dizisi bakalım nasıl olacak.
(Yayınlanmadı)başlık neredeyse 3 yıl önce açılmış, dizinin yayınlanmasına da aşağı yukarı 2 yıl var. bu kadar beklettikten sonra, çekimleri 2 yıl süren game of thrones'un final sezonu gibi bunu da murdar edecekler diye korkuyorum.
ayrıca olur da yayın tarihi bir kez daha ertelenirse, buna sebep olacakları şimdiden eru çarpsın.
o zaman blue origin roketini jess bezos'un... başka çare yok.(Yayınlanmadı)
Üç Yüzük göğün altında yaşayan Elf Kralları’na
Yedisi taştan saraylarındaki Cüce Hükümdarlar’a,
Dokuz Yüzük Ölümlü İnsanlar’a, ölecekler ne yazık
Bir Yüzük gölgeler içindeki Mordor Diyarı’nda
Kara tahtında oturan Karanlıklar Efendisi’ne
J.R.R. Tolkien‘in diğer yapıtlarının yanında, bir kitabın sırt kısmında yer alabilecek bir başlık olduğunu hayal ettik. Rings of Power (Güç Yüzükleri) Orta Dünya’nın İkinci Çağının tüm önemli hikayelerini birleştiriyor: yüzüklerin dövülmesi, Karanlık Lord Sauron’un yükselişi, Númenor’un destansı hikayesi ve Elflerin ve İnsanların Son İttifakı.
bende şimdi amazona üye oldum.prime'da alırım birazdan : ) hazır 7,90 iken alalım sonra yanmayalım : )Mecburen üyelik alacağızsabırsızlıkla bekliyorum açıkçası. Daha çok var maalesef ya, izlenme rekorları kırar zaten.
Muhtemelen zam gelir dizi yaklaştığı zaman, şimdi almak mantıklı aslında.bende şimdi amazona üye oldum.prime'da alırım birazdan : ) hazır 7,90 iken alalım sonra yanmayalım : )