the long dark

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Oyunlar
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
tldlogo.png

[YOUTUBE]Gmq4VASSMcg[/YOUTUBE]
https://www.youtube.com/watch?v=Gmq4VASSMcg

hayatta kalma oyunlarını sevenler için kesinlikle denemesini tavsiye ettiğim bir oyun the long dark. özellikle zombilerden, yaratıklardan, yabani yerlilerin olduğu hayatta kalma oyunlarından farklı olarak the long dark'ta doğaya, soğuğa ve yabani yaşama karşı bir savaş veriyoruz. özellikle kulaklıkla oynandığında o soğuğu resmen içinizde hissediyorsunuz. oyunun en güzel yanı türkçe desteğinin de olması. yapımcılar hikaye modu üzerinde uğraşıyomuş, o yüzden şuanda sadece hayatta kalma modu açık. multiplayer da olsa tadından yenmezmiş, belki olur. rekorum 6 gün, keşfetmek için girdiğim mağaradan çıkamayınca açlıktan öldüm. :d indirimden aldıydım ben 18 liraydı, şuan 31 olmuş. : (((

steamden indirme
xbox için indirme

4d15262b702f72816f86a1ce0608c7b4.jpg

640.jpg

db6ca3f9a15b_the_long_dark_9_.jpg

Bende oyun mevcut multi gelirse diye bekliyorum :D

sen de sevdin mi?

Survivor oyunlarını ben genelde severim hacı oyunu ben aldığımda early access dı sanırım ve türkçe değildi fazla oynamamıştım o yüzden doğa atmosferleri filan çok hoşuma gitmişti soğuğu resmen iliklerinde hissettiriyordu :D şimdi baya geliştirmişlerdir ve türkçe olmuş bide multi çıkarsa haliyle dadından yenmez :cici:

Geri