The Green Mile ( Yeşil Yol )

Ü
  • Kullanıcı Üyelik Silinmiştir.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
yeşil-yol.jpg

Edgecomb, hikayesini anlatırken bir huzur evinde yaşamaktadır ve hapishanedeki görevinin üzerinden yıllar geçmiştir. Edgecomb' un hapishanedeki görevi, hücrelerinden alınan idam mahkümlarını, elektrikli sandalyenin bulunduğu ölüm odasına kadar olan bir millik yeşil yoldan götürmektir. Edgecomb yıllar boyunca bu yoldan sayısız idam mahkümu nakleder. Ama hiçbirisi onu John Coffey kadar etkilemez. Oldukça iri yarı biri olan Coffey, iki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahküm olmuştur. Ürkütücü görünümünün aksine oldukça duygulu ve karmaşık bir iç dünyası olan Coffey, bazı doğa üstü güçlere sahiptir. Edgecomb' un ona gerçekten suçlu olup olmadığını sormasıyla aralarında diyolog başlar. Edgecomb, artık hiç beklenmedik yerlerde mucizelerin olabileceğine inanmaktadır.

Şiddetle tavsiye ediyorum. İzlemeden ölmeyin ^^ Pişman olmazsınız.

Beni etkileyen filmlerden bitanesi :)

Yoruldum, patron. Yollarda yağmurdaki bir serçe kadar yalnız olmaktan yoruldum. Yanımda hiç arkadaş olmamasından bıktım. Nereye gideceğimizi, nereden geldiğimizi söyleyecek biri. İnsanların birbirine kötü davranmasından bıktım. Her gün dünyada hissettiğim ve duyduğum acılardan bıktım. Çok fazla var, sanki her an için kafama cam parçaları batıyor. Anlıyor musun?
Karanlıktan korkuyorum patron lütfen ışığı kapatma…

evet izlemeden ölmeyin :)
kaç defa izledim bilmiyorum bile :)

John !
Aglayacaktim :/

O değil de ikinci idamda kafasına ıslak sünger koyulmayan mahkum un ölümü dehşet vericiydi:(

Fareleri şirin bulmama sebep olan bi film. Insan çaresiz ve yalnız kalınca neler yaşıyor/yapıyor.

Karanlıktan korkuyorum patron lütfen ışığı kapama repliği ile ün salmış film. Mutlaka izlenilmesi gerek.

İlk okunup sonra izlenmeli, aksini yapan ben çok pişmanım...

Kitabıda filmide süper süper süper.

Ayrıca kitabın filme uyarlanış şeklide,tasvirler ve karakterlerde çok başarılı.

Genelde trt1de surekli yayinlaniyor Gecen Haftalarda Oynadi Yine Sıkılmadan yine aynı duygularla izledim..Harika Bir Yapit

Geri