The Elder Scrolls Online: Craglorn Yayınlandı

Konu sahibi son olarak 4357 gün önce görüldü
Efsanevi Elder Scrolls evreninde geçen ve milyonlarca oyuncuyu kendine esir etmiş The Elder Scrolls'un ilk büyük güncellemesi 1.1.2 yayınlandı.

Güncelleme oyuna Skyrim ve Cyrodiil arasındaki, Veteran oyunculara uygun olan Craglorn bölgesini ve bu bölgenin hikâyesini ekliyor.

Güncelleme ile birlikte gelen sayısız içeriğe şu linke tıklayarak göz atabilirsiniz.
6cc7ffc0-824f-4216-af64-fcd67d3a2676.jpg

İşten vaktim olsa başlayacam gerçi öncesinde WoW var daha, diablo var uff ne çok oyun var ya...

Sürekli piyasaya yeni bir oyun çıkıyor hangisini oynayacağını şaşırıyorsun :D

Online oyun dünyası çok farklı bir şey, online oyunlarda WoW u tek geçerim, daha ona başlayacam, sonra diablo nun yeni paketi var. Paragon lvl 80 oldu dahada arttırmam lazım. Çok işim var, ama bir de çalışıyorum oda var :D hepsine zaman yetmiyor.

Online oyun dünyası çok farklı bir şey, online oyunlarda WoW u tek geçerim, daha ona başlayacam, sonra diablo nun yeni paketi var. Paragon lvl 80 oldu dahada arttırmam lazım. Çok işim var, ama bir de çalışıyorum oda var :D hepsine zaman yetmiyor.

Benim Diablo'da karakteride arkadaşla beraber 80 yaptık bu DLC'yi alsam baştanmı başlıyor level sistemi ondan korkup pek yanaşmadım çoğu online oyun forumuna sordum bir şey bildikleri yok sana sorayım kaldığı yerdenmi başlıyor acaba ? :)

Benim Diablo'da karakteride arkadaşla beraber 80 yaptık bu DLC'yi alsam baştanmı başlıyor level sistemi ondan korkup pek yanaşmadım çoğu online oyun forumuna sordum bir şey bildikleri yok sana sorayım kaldığı yerdenmi başlıyor acaba ? :)

Ah sistemi kalktı artık öyle bir sistem yok, item sistemi değişti, transmog özelliği geldi kaldığı yerden oyun devam ediyor. Oyuna yeni sınıf eklendi paladin. paragon lvl olayı bayağı bir değişti 60+ 80 lvl im şuan. Daha da devamı var, pvp si daha iyileştirildi gurup halinde girilmek mümkündür. Zaten biz guild halinde geçeriz bir online oyuna. en güzeli kalabalık oynamak.

Ah sistemi kalktı artık öyle bir sistem yok, item sistemi değişti, transmog özelliği geldi kaldığı yerden oyun devam ediyor. Oyuna yeni sınıf eklendi paladin. paragon lvl olayı bayağı bir değişti 60+ 80 lvl im şuan. Daha da devamı var, pvp si daha iyileştirildi gurup halinde girilmek mümkündür. Zaten biz guild halinde geçeriz bir online oyuna. en güzeli kalabalık oynamak.

Bu bilgileri aldığım iyi oldu biz 15-20 kişi takılıyoruz, babamın arkadaşıda varda adam zaten Hardcore bir oyuncu abi nerdesin demeden bir yere gidiyor solda Koca bi boss varsa önümü dönümce işi bitmiş oluyor kendisi DLC'yi çıktığı gün aldı ama onunda işleri vardı soramadım bilgi için sağol abi.

Geri