The Division’dan Open World Videosu

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Ubisoft’un geliştirdiği ve beklentilerinin yüksek olduğu, ince eleyip sık dokuduğu yapım The Division için yeni bir video paylaşıldı. Açık dünya türü bir oyun olan The Division’ın merak edilen konularından biri de haritanın büyüklüğü konusuydu.

8 Mart’ta PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak olan The Division’ın harita büyüklüğünü, haritadaki yolulukların ne kadar sürdüğünü ve bazı oynanış mekaniklerinin yer aldığı bir video Youtube kullanıcısı Arrekz Gaming tarafından yayınlandı.

Yedi dakikalık video ile sizleri baş başa bırakıyorum. İyi seyirler…

[YOUTUBE]watch?v=lTO2PN8hDAs[/YOUTUBE]

Multiplayer

Ubisoft yapar da kötü olur mu :) 2gb 256 bit ekran kartı yeter mi ki buna

Oynarsın :D maximum R9 280 olarak belirlemişler.

Orta düzey bir işlemcin varsa ısınabilir. İşlemcinin ısı ayarına dikkat edersin. Fazla ısınma meydane gelirse antialiasing gibi makineyi zorlayacak ayarları kısarsın.

i7 kanks sıkıntı olmaz sanırım bide gta5 fullde 60 dereceye falan geliyordu . Gerçi şuan kardeşim daha fazla kullanıyor o makineyi umarım tozunu alıyodur :D

i7 kanks sıkıntı olmaz sanırım bide gta5 fullde 60 dereceye falan geliyordu . Gerçi şuan kardeşim daha fazla kullanıyor o makineyi umarım tozunu alıyodur :D

İ7 olması önemli değil aga model önemli :) oynanış açısından sıkıntı yaşamazsın zaten ısınma problemleri aletlerinin ömrünü azaltır o bakımdan şey ettim :D

İ7 olması önemli değil aga model önemli :) oynanış açısından sıkıntı yaşamazsın zaten ısınma problemleri aletlerinin ömrünü azaltır o bakımdan şey ettim :D

reis modeli hatırlamıyorum desem yeridir ilk aldığım parçaydı ama sağlam olsa gerek toplarken çok para harcadık :D

Geri