The Bear” 3. Sezon

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
FX Dizisi “The Bear” 3. Sezon Onayını Aldı

The Bear 3. sezon siparişi aldı. FX’in komedi ve dram türlerini bir araya getiren yeni gözdesi yeni bölümler için onayı kaptı.

The Bear 3. sezon onayı almayı başardı. FX imzalı komedi ve dram dizisi yeni bölümleri ile geri dönecek.

Başrolünde Altın Küre ödüllü Jeremy Allen White’ın yer aldığı The Bear dizisi yeni sezon onayını aldı.

Ramy ve Eigth Grade yapımlarıyla adından söz ettiren Christopher Storer’ın yaratıcı koltuğuna oturduğu yapım, yayın hayatına 2022’de başlamış ve kısa sürede adından çokça söz ettirmişti.

Oyuncu kadrosunda Jeremy Allen White’a Ebon Moss-Bachrach (The Punisher), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Edwin Lee Gibson’ın eşlik ettiği yapım IMDb’de 8.6/10 puan ortalamasına sahip.

The Bear 3. Sezon ile Yayın Hayatına Devam Ediyor

The Bear’ın 2. sezonu Carmy (White), Sydney (Ayo Edebiri) ve Richie’nin (Ebon Moss-Bachrach) ufak sandviç dükkânlarını üst düzey bir yemek mekânına dönüştürme çabalarını konu alıyordu.

Dizinin yaratıcılığını üstlenen Storer, yeni sezonda Joanna Calo, Super Frog’dan Hiro Murai ve Josh Senior ile birlikte yönetici yapımcı olarak da görev almayı sürdürecek. Tyson Bidner’ın yapımcı olarak görev yaptığı dizinin prodüksiyonunu ise The Walt Disney Company çatısı altında çalışan FX Productions üstleniyor.

The Bear yayınlandığı dönemde Hulu’da büyük bir beğeni toplayarak FX için sürpriz bir başarı olmuştu.

FX Entertainment Başkanı Nick Grad dizi hakkında şunları kaydetti:

“İlk sezonunda izleyicileri kendine hayran bırakan ve 2. sezonunda daha da büyük başarılara imza atan The Bear, kültürel bir fenomen hâline geldi.

“Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior ve yaratıcı ekibin geri kalanının yanı sıra Jeremy Allen White, Ayo Edebiri ve Ebon Moss-Bachrach’ın başını çektiği muhteşem oyuncu kadrosuyla birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz. Onların ve ekibin yaptıkları gerçekten olağanüstü. Biz ve Hulu’daki ortaklarımız hikâyenin bir sonraki bölümünü dört gözle bekleyen hayranlara katılıyoruz.”

Dizinin ilk sezonu Haziran 2022’de, ikinci sezonu ise Haziran 2023’te sona erdi. Henüz geliştirme aşamasına geçmeyen The Bear 3. sezonun Haziran 2024’te yayınlanmasını beklemek olası bir tahmin olarak görülüyor.

Dizi Türkiye’de Disney Plus platformu üzerinden yayınlanıyor.

The-Bear-2.-Sezon-Fragmani-FX-662x352.jpeg

çok beğendiğim bir dizi,mutfağın iç yüzünü anlatan değerli bir dizi.

The Bear 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

The Bear 3. Sezon yayın tarihi belli oldu. Variety'nin haberine göre, FX başkanı John Landgraf, Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nin (Television Critics Association) basın turunda, büyük beğeni toplayan Hulu dizisinin Haziran ayında üçüncü sezonuyla geri döneceğini söyledi.

2023'ün en iyi TV dizilerinden biri olarak adlandırdığımız The Bear, haute cuisine ve aile dramasını leziz bir tarifle pişirmiş bir diziydi. Jeremy Allen White ve Ayo Edebiri'yi büyük birer yıldıza dönüştüren seri, çok sayıda ödülü de evine götürdü.

Landgraf, The Bear 3. Sezon yayın tarihi ile ilgili konuşurken, sezonun tüm bölümleri ile tek seferde yayınlanacağını söyledi:

"Bunun endişe verici olduğu ne benim ne de dizi üzerinde çalışan herhangi birinin dikkatinden kaçmadı. Biz de güzel ve moral verici bir sona sahip olduğu için tamamını yayınlama kararı aldık."

The Bear 3. Sezonda, John Mulaney'den Jamie Lee Curtis'e kadar herkesin yer aldığı 2. Sezondaki büyük konuk oyuncuların varlığı ile ilgili açıklama yapıp yapamayacağı sorulunca Landgraf şaka yaparak şöyle konuştu:

"Ne yazık ki doğrulayamam. Noel bölümü yayınlandığında ben de sizin gibi şaşırmıştım."

The Bear 3. Sezon hakkında pek fazla bir şey bilmesek de White daha önce, 2. Sezonun büyük bir bölümünde inşa aşamasında olan restoran artık hazır olduğu için mutfakta daha fazla zaman geçirmeyi beklediğini söylemişti.

The Bear 3. Sezon Haziran ayında yayınlandığında aklımızdaki soru işaretleri de yanıtlanmış olacak.

Jeremy Allen White’lı “The Bear” Dizisi 3. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte İlk Tanıtım

Jeremy Allen White’ın başrolünde yer aldığı Emmy ödüllü “The Bear” dizisi 3. sezonuyla geri dönüyor. Yapımdan ilk tanıtım paylaşılırken prömiyer günü de açıklandı.

The Bear 3. sezon için Jeremy Allen White’a kısa bir bakış imkânı sunan yeni bir tanıtım klibi paylaşıldı. Videoyla birlikte, yapımın izleyicilerle buluşacağı resmi tarih de açıklandı.

Shameless ve The Iron Claw yapımlarıyla adından söz ettiren ödüllü aktör Jeremy Allen White’ın gözde projesi The Bear 3. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Sezon onayını Kasım 2023’te alan yapım; bugüne dek hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından övgüyle karşılanmıştı.

The Bear 3. sezonun Haziran 2024’te yayınlanacağı ise bir süredir biliniyordu. Ancak yayınlanan yeni bir tanıtım videosuyla birlikte yapımın prömiyer takvimi de açıklandı.

Ramy ve Eigth Grade’ın arkasındaki Christopher Storer’ın imzasını taşıyan FX yapımı dizi, yayına başladığı 2022 yılından beri geniş kitleleri peşinden sürüklemeyi başarmıştı.

Dizide Jeremy Allen White’a eşlik eden isimler arasında Ebon Moss-Bachrach (The Punisher), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Edwin Lee Gibson yer alırken yapım yeni sezonda kadrosunu da genişletmeyi sürdürmüştü.

Diziden yayınlanan yeni tanıtım, The Bear 3. sezonun 27 Haziran 2024 tarihinde ilk bölümüyle FX’te yayına başlayacağını ortaya koydu.

İlk olarak Jeremy Allen White’ın Instagram hesabından paylaşılan tanıtım videosu; darmadağın olmuş Carmy Berzatto’yu, ünlü mutfağını ve Chicago manzarasını gözler önüne seriyor.

İlk iki sezonun büyük beğeni toplamasının ardından dizi şimdiden 4. sezon siparişini bile almış durumda. 3 ve 4. sezonun ise arka arkaya yapım aşamasına alındığı biliniyor.

The Bear’ın 3. Sezon hikâyesi, Carmy’nin dondurucuda kilitli kalmasının ardından Richie ve Sydney’in kontrolü ele geçirdiği stresli açılış gecesinin hemen ardından başlayacak.

Yapım geçen iki sezon boyunca önemli mutfak dramaları, aile travmaları ve Carmy’nin hayallerindeki restoranın açılışına yer verdi.

Yeni sezona dair bilinen detaylardan birisi ise yapımda Sydney Adamu’yu canlandıran Ayo Edebiri’nin 3. sezonun bir bölümünde ilk defa yönetmen koltuğuna geçecek olmasıydı.

The Bear 3. sezon 27 Haziran 2024 tarihinde yayına başlayacak ve bölümler haftalık olarak izleyicilerin beğenisine sunulacak. Yapım Türkiye’de Disney Plus üzerinden izlenebilecek.

Geri