The Batman

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

“The Batman” Filminden Yeni Bir Sahne Yayınlandı!

4 Mart’ta vizyona girecek “The Batman” filminden yayınlanan klipte The Riddle’ın bir cenazeyi basıyor.

Takvimde geçen her gün ile “The Batman”e bir gün daha yaklaşıyoruz. Vizyon tarihine bir aydan biraz fazla kalmışken Warner Bros., filmin tanıtım kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda filmden sahneleri internete koymaya başladılar. En son yayınlanan klip "Cenaze Sahnesi" olarak adlandırıldı. Robert Pattinson'ın Bruce Wayne'i, Jeffrey Wright'ın Teğmen Gordon’ı ile birlikte Gotham City'nin yüksek sosyetesinin birçok üyesinin katıldığı bir cenaze töreninde yer alıyor. Anıt, kilisenin içinden araba süren bir deli tarafından kesintiye uğruyor - sonrasında sürücünün ortaya çıkan kaosu izleyen The Riddler (Paul Dano) tarafından kontrol edilen bir rehine olduğu ortaya çıkıyor.

İşte filmin resmi özeti:

Suçluların kalplerine korku salan Batman (Robert Pattinson) olarak iki yıl boyunca sokakları takip etmek, Bruce Wayne'i Gotham City'nin gölgelerine sürükler. Şehrin yozlaşmış yetkililer ve yüksek profilli kişiler ağı arasında yalnızca birkaç güvenilir müttefiki –Alfred Pennyworth (Andy Serkis), Teğmen James Gordon (Jeffrey Wright)– ile kendisini intikamın tek örneği olarak kabul eder. Bir katil, Gotham'ın seçkinlerini bir dizi sadist entrikalarla hedef aldığında, bir dizi şifreli ipucu, Dünyanın En Büyük Dedektifi'ni yeraltı dünyasına bir soruşturma gönderir. Burada Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepot/Penguen (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) ve Edward Nashton/TheRiddler (Paul Dano) gibi karakterlerle karşılaşır.

“The Batman” 4 Mart'ta sadece sinemalarda vizyona girecek.

Matt Reeves, The Batman’in PG-13 Rating’ini Savundu

4 Mart’ta vizyona girecek The Batman filmi PG-13 rating’i almıştı. Hayranlar ise Joker filmindeki gibi R rating (18+) bekliyorlardı. Yönetmen Matt Reeves, filmin temasının yumuşatılmadığı konusunda güvence verdi.

The Batman’ın PG-13 rating’i alması DC hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Zira Joaquin Phoenix‘in canlandırdığı Joker karakteri ekranlara R rating (+18) ile gelmişti. Seyirci kitlesi çocukları içermese dahi film gişede başarı elde etmişti. Joker ile aynı evreni paylaşan The Batman filmi de Robert Pattinson‘ı vahşete bağımlı bir Bruce Wayne olarak gösteriyordu. Fragmanda vadedilen vahşet ise PG-13 rating’e çok da uymuyordu.

Den of Geek, Matt Reeves’in rating hakkında yaptığı açıklamalarla hayranların endişesini giderdi. Meğer yönetmenin The Batman için vizyonu başından beri PG-13 rating alacak bir hikayeymiş.

Kafamda film daima rahatsız edici, avangart, nefes kesici ve noir temasında PG-13 bir yapımdı. Daima böyleydi ama PG-13’ün sınırlarını zorlayacağımızı da biliyordum. Yani filmi sonradan PG-13 olsun diye kesmemiz gerekmedi. Şimdiye kadar reklamlarda kullandığımız ton, filmde göreceğiniz tonu birebir yansıtıyor. Hayranların merak ettikleri halde erişemedikleri bir R rated versiyonu ya da filmin bir special cut’ı yok. Bir anda filmden sahneler kesip atmaya falan başlamadım.
PG-13 almış olmaktan memnunum. Çünkü insanların filmi izlemeye gidebilmelerini istiyorum. Filmin atmosferi hakkında heyecan uyandıran tüm fragman ve görselleri de filme sadık kalarak hazırladık.
Yani yönetmene göre bizi sinema salonunda bir sürpriz beklemiyor.

The Batman hakkında çok fazla şey duyduk, duyuyoruz.

Film için birçok güzel kaynaktan ilham almışlardı. Andy Serkis de filme Matt Reeves ile tekrar çalışabilmek için dahil olmuştu. Ardından da filme dair çok olumlu yorumlar yapmıştı. Fragmanlar ve görseller de bizi memnun etmişti. Sanırım artık film konusunda bir endişemiz kalmadı.

matt-reeves-the-batmanin-pg-13-ratingini-savundu-3-1024x612.jpg

Taze taze izledim geldimmm

Önce şunu bırakayım senarist Bruce Wayne’ in bu versiyonunun Kurt cobain’ den ilham aldığını söylemiş playboy versiyonundansa daha trajik olaylar geçirmiş birisi olmasını tercih etmiş.

İlk 1 buçuk saat için bişey diyemeyeceğim ama filmin kalan yarısında Batman olayı başladı . Ben yeni Batman’ i beğendim. Kötü adamımız muhabbet kuşu gibiydi ciddiye alamadım önce ama sonra ….
Bir de cat woman çok oturmamıştı ya bence sanki başka biri olsaydı daha ciddiye alırdım onu bilemedim .

Kısacası beğendim ..

Son düzenleme:

“The Batman” Filminden Silinen Bir Sahne Yayınlandı

Filmden silinen Joker’li bir sahne yayınlandı.

Matt Reeves tarafından yönetilen Robert Pattinson’lı “The Batman” filminden silinen Joker’li bir sahne yayınlandı.

Robert Pattinson’
“The Batman”in yönetmeni Matt Reeves, geçtiğimiz gün filmden silinen bir sahneyi yayınladı. Sahnede Batman’in düşmanı Joker ile bir araya geldiği görünüyor. Arkham Akıl Hastanesi’nde görüşen ikilinin beş dakikalık sahnesi, Batman’in Riddler’ın Gotham Şehri polis komiserini öldürdüğünü ve arkasında Batman’e hitaben yazdığı bir başka şifreli notu bırakmasını takip ediyor.

Joker’in Batman’le alay ettiği sahne, Riddler’ın yolsuzluğa batmış Gotham liderlerini görevden alma kararına katılan bir yanı olduğu konusunda sarsıcı gerçekleri gözler önüne seriyor. Barry Keoghan tarafından canlandırılan Joker’li The Batman filminin silinen sahnesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Nihayet izleyebildim.

3 saatlik uzun bir film, çok değişik bir Batman olmuş,film biraz karanlık, film de anlatılacak çok sey var ve hiç birşey yok.Ridler gizemli bir katil ama sonlara kadar bir esprisi yok karakterin,batman desen anlamsız,kedi kız zaten hiç olmamış.penguen bilinmez bir karakter vs vs

10/5

Geri