Tgrt'de ufaktan kışkırtıcı bir sipiker.

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Saat 0932 Haberleri izliyorum haber programındaki erkek sunucu sektirmeden &bulduğu her fırsatta iğneleme türünde cümleler kuruyor ve vurgulamalar yapıyor. Bu adama dikkat edilmeli. demiştin dersiniz..!

A haberden başka kanal izliyormuş ilginç birde yönlendirme yapıyor ama Kamil abi buradan görmez süslü Twitter da # aç :)

Değiş artık ulan şu avatarı.

Saat 0932 Haberleri izliyorum haber programındaki erkek sunucu sektirmeden &bulduğu her fırsatta iğneleme türünde cümleler kuruyor ve vurgulamalar yapıyor. Bu adama dikkat edilmeli. demiştin dersiniz..!
Yanılmazlık Yasası, 18 Temmuz 1870 yılında Papa IX. Pius tarafından ve 533 Piskopos'un onayıyla yürürlüğe konulmuştur.

Papaları korunmak amacıyla alınan bu karara göre mübarek papalar YANILMAZ YANILTILAMAZUSER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image-591047070.jpeg

Son düzenleme:
Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun. Bu bir skandal

TGRT iktidara yanliyordu bildigim kadariyla. Bahsettigi spikeri tanimam. Muhtemelen kisik sesle ; “ Bu ulkede soyle yanlislar var gibi, duzelse iyi olur efendim “ tarzi bir cumle etmistir. Ona bile tahammulunuz yokmu Kamil dostum.

Yahu bu ulkede Resmi gazeteye bile ; Inanma gazate yalan haber yapiyor, diyen insanlar var. Adamda burdaki tecellisi iste, cok fazla üstüne gitmeyin. Bu kitleyi anlamak icin Kamil bir ornek teskil ediyor, Dusunce mantalitesini cozmek lazim, sayet bir omurgali durus varsa tabi.

isim ve fotoğrafta yok ama buldum "ziya osman açıkel" kamil bey için izleyeceğim..

Bu spiker ne dedi de kışkırdın Kamil abi?

12003972_745038728934282_3222311188545920469_n.jpg

Gerçekleri konuşmayan, sallayan, polyona gibi habercilik yapanları izleyip sorgulamayı bırakmışlar.

Dün Güldür Güldür show da çok güzel bi skeç vardı habercilikle ilgili, yalaka yandaş habercilerin özeti gibi :D

TGRT iktidara yanliyordu bildigim kadariyla. Bahsettigi spikeri tanimam. Muhtemelen kisik sesle ; “ Bu ulkede soyle yanlislar var gibi, duzelse iyi olur efendim “ tarzi bir cumle etmistir. Ona bile tahammulunuz yokmu Kamil dostum.

Yahu bu ulkede Resmi gazeteye bile ; Inanma gazate yalan haber yapiyor, diyen insanlar var. Adamda burdaki tecellisi iste, cok fazla üstüne gitmeyin. Bu kitleyi anlamak icin Kamil bir ornek teskil ediyor, Dusunce mantalitesini cozmek lazim, sayet bir omurgali durus varsa tabi.
X, kusura bakmada konuşmalarda tonlama, vurgulama, ve yönlendirmeye yönelik manipülatif ardışık bildirimlerde bulunmak konularına hakim olduğumu düşünüyorum. Jest ve mimikler olduğu kadar ses tonlaması, nüansları da ele verir insanı. Eğer denk geldiğinde özellikle muhalefet kanadında bulunan kişiler konu olduğun da mutlaka " Samimi arkadaşlarımdan, dostlarımdandır. Gayet samimi iyi insanlardandır.. dediğini müşahede edeceksin. Olumlu yapılmış olaylar (teknolojik-askeri, hayvan hakları-çevre&doğa konularında yorumsuz ve hemen ardından kötü bir olaya geçmesi algı düzeyini ilintilileme tekniği diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim ama gözlemim bu şekilde. Telefonumda TRT radyo, televizyon da TRT favorimdir..

Bu spiker ne dedi de kışkırdın Kamil abi?
Bir yorumunda "mevcut Cumhurbaşkanı görevini bitirdikten sonra büyük ihtimal İstanbul halkının gözdesi olan, İstanbul gibi büyük bir şehrin belediye başkanlığını yapmış olan Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacaktır türünden bir açıklaması oldu... manipülatif bir söyleme girmez de hangi açıklamaya girer bana izah et. Haksız mıyım? Haber programı monolog bir düşünce bildiremez bence..

Ne dedi kamil ağa bu spiker seni böyle kızdırdı? Kanal kanal değilki spikeri spiker olsun.

Bir yorumunda "mevcut Cumhurbaşkanı görevini bitirdikten sonra büyük ihtimal İstanbul halkının gözdesi olan, İstanbul gibi büyük bir şehrin belediye başkanlığını yapmış olan Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacaktır türünden bir açıklaması oldu... manipülatif bir söyleme girmez de hangi açıklamaya girer bana izah et. Haksız mıyım? Haber programı monolog bir düşünce bildiremez bence..
Sakın yandaş medya da artık yolun sonuna grlindiğini görüyor olmasın?

Sakın yandaş medya da artık yolun sonuna grlindiğini görüyor olmasın?
Kinayelerinde bile sistematik davranıyorsun. Bayağı bir yol alındığını kabul etmiş olmalısın o halde :) Düz yol maratonu için uygun satıh sağlandığına göre (bu sözüm sana değil!)= kıçına şort geçiren ben maratoncuyum zaten diyecektir. Otur keyifle izlemeni tavsiye ederim, bana keyifli geliyor.

Geri