Tez ödevi hakkınndaaaa

• Kullanıcı Hestia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3017 gün önce görüldü
Fenerium Bayilik İletişim Bilgileri
Fenerium mağazaları ile ilgili bayi mağaza açma taleplerinizi, 0 216 542 17 00 numaralı telefondan satış departmanını isteyerek veya 0 216 542 17 49 numaralı faksa yazılı olarak bildirebilirsiniz. Çalışma saatlerimiz hafta içi saat 09.00 ile 18.30 arasıdır.

Toptan satış bayilik başvurularınız için irtibat bilgileri
Celal Hallaç
Tel : 0 216 542 17 00
Fax : 0 216 542 17 49
Eposta : [email protected]

Hestia canım buyur. Buralarla görüşerek açılıyormuş.

Bayilik başvurularında ilk olarak karşımıza çıkan bayi mekanı ile ilgili şartlar olmaktadır. Her bayinin belirli bir büyüklüğe sahip olması gerekir. Bunun yanında bayi lokasyonu göz ardı edilmemesi gereken bayilik şartları arasında yer alır. Bayilerin işlek alanlarda açılması ve insan trafiğinin yoğun olan bölgelerde bulunması fenerium bayilik şartları konusunda önemli bir konumda bulunmaktadır.

Bayilik için gerekli olan başka bir şart ise belirli oranda sermayedir. Fenerium satılan ürünlerden kar payı almak ancak açılış sırasında bazı ihtiyaçların giderilebilmesi adına sermaye talep eder. Bunlardan bazıları bayi dekorasyonu, gerekli eğitimler ve reklam giderleri olmaktadır.

Bunu da buldum canım. Müsait olunca Celal Hallaç daha ayrıntılı bilgi verir sana.

Girişimcilik daha çok muhasebeyle alakalı bir şey olduğu için kuruluş aşamalarını mı istiyorlar ödevde? Evrak düzenleme gibi mi yoksa bayiliklerde belirli şartlar aranıyor. Alan konum iç dizayn gibi.. Onun gibi şeyler mi lazım?

Hocanız bu projenin neresine bayıldı ben de onu anlamadım

Girişimcilik daha çok muhasebeyle alakalı bir şey olduğu için kuruluş aşamalarını mı istiyorlar ödevde? Evrak düzenleme gibi mi yoksa bayiliklerde belirli şartlar aranıyor. Alan konum iç dizayn gibi.. Onun gibi şeyler mi lazım?

Kosgeb de girişimciler için iş planı dosyası var. 80 küsür sayfaydı sanırım
Onu doldurup sunum hazırlamam gerek.
Artk her bölümde zorunlu bi ders olarak konuldu diye biliyorm :(

Lethe tşk ederm canımm :*

Geri