Teyze Olmak

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kesinlikle anne olmadan once ki kiz kardesin sizin icin yaptigi en guzel seylerden biridir.
artik hafta sonlari sirf onu gormek icin can atarsiniz.
disari cikildiginda hemen bebek kiyafetleri gozunuz aramaya baslar.
belki de ilk kez bi bebegin aglamasina bakip duygulanabilirsiniz.ona bakarken
anne yarisi oldugunuzu dusunup simsiki sarilip sarki soyleyebilirsiniz.
Gece yan yana uyudugunuzda uyanir diye kipirdamazsiniz belki de.

hele de bir eksikligi hissedip kendinizde ki o eksikligi teyzelik yaparak kapatmak isterseniz hayata bi cocugun gozunden yeniden bakabilirsiniz. Kisacasi mutlu eder insani:p

Bknz: defne.

An itibariyle 3 miniğimden duyduğum (duyacağım) en güzel kelimedir ''Teyzem''. Teyzeler anne yarısıdır tabiriyle üzerine en büyük anlam yüklenmiştir zaten...

Telefonda ilk kez teyze lafını duydum bugün yeğenimden ne ara buyudun sen konuşmaya başladın? : (

Tek çocuksanız teyze de olamazsınız. :(

Hem teyzeyim hem hala. Kızlar teyzeeeğğğ der oğlan halacım :p

az kaldı tosuncuğumuz bi dünyaya gelse de yaşasak teyzeliği : ))

yeryüzünün en güzel duygularından birisidir.Yeğenler için binbir şekle girilir.
Arabacılık oynanır birşey saatlerce bıkmadan anlatılır.Habire kol bacak yanak dudak öpülür.(bir yere vurunca öpücükle geçtiğini düşünürler)işten eve gelince ''bana neeee aldınnn teyzeee''sesleriyle bütün iş yorgunluğu yok olur.Kısacası gülümseyişi için,varlığı için binlerce kez şükredilir..
Özcan'ım ve Yusuf'um... Kurban olunur onlara..

Parka goturunce cocuğu senin zannederler bir de:D

Guzel biseydir sanirim bilemiyorum

Teyze olmama daha 20 yil var.s

Bazen teyze olmak, bazen bir teyzeye sahip olmak talihsizlik olabilir. Yazık bu çocuklara.

Anne olmak gibi bir şey ama insan annesi ile çılgınlık yapamıyor teyzesi ile yapabilir. Defne ve benim gibi misal jgj:D

Kız kardeşimin düşüncesi degişmezse, olamayacakmışım gibi duruyor. :)

Teyze olmak bana göre değil yaa, sinirlenip yiğenimin saçına yapışmıştım bi ara :D

amca ve dayı olmak gibidir. düşün 9 yaşında bi çocuksun. elinde gameboy tetrise dalmışsın. uzun çubuğa ihtiyacın var deliler gibi. adaptasyon üst seviyede ve kafanda sert bir cisim darbesi. hissettiğin kızgınlık derecesini 1 ile 10 arasında değerlendirdiğinde 10 demek yetmiyor. sinirden sülaleni parçalarsın. ama bunu yapan o olunca, şöyle bir yüzüne baktığında sadece kucağına alıp sarılıp öpüyorsun. 9 yaşındaki çocuğa merhameti öğreten bir olgu bu kardeş çocukları <3

Geri