Test - Size nasıl bir düğün yakışır ?

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
69161

Her yiğidin kalbinde bir arslan, her aşığın gönlünde bir düğün yatar.
Kimilerine göre insanın hayattaki en özel günüdür sevdiğiyle hayatını birleştirdiği o anlamlı gün.

O gün ne giyileceği, kutlamanın nerede yapılacağı, kimlerin davet edileceği büyük önem taşır.

Bu kararları vermeden evvel, ne tarz bir düğünün sizi daha çok mutlu edeceğini öğrenmek için testimizi çözün.

Şimdiden mutluluklar dileriz…

TESTE BAŞLA

Test kandırdı beni sonucumu göstermedi.Sonucu görmek için birini çağır üye ol dedi.Adeta kullandı beni :@

Test e de düğüne de gerek yok :D düğün şeysi soğutuyor beni evlilikten ne yapsak ki .p

testi mesti bilmem, ama benim dugunum sade olmali
oyle satavatli olmadan, az insanla , tertemiz yorulmadan gecen bir gun olmali

Ben salon tutmayacağım, çlagıcı da... Sâde bir kır düğünü, belki ormanda. Bir anda olup bitecek her şey, aşk gibi.

Sade tören
Sizin tercih etmeniz gereken düğün şekli sade, gösterişten uzak bir kutlama olmalı gibi görünüyor.Size kalsa, iki şahit kapıp bir imza atarak düğünsüz derneksiz işi bitirmeyi bile tercih edebilirsiniz aslında.
Ama tabi sizden beklenti içinde olanları da hesaba katmakta fayda var.
Her şeyi onların yönlendirmesine müsaade etmeyin ama sevdiklerinizin görüşlerini de göz önünde bulundurun deriz.
Yine de eğer o günü neşe içinde geçirmek istiyorsanız sizi teferruatlarıyla yormayacak, canınızı sıkmayacak sakin bir şeyler hazırlamanızda fayda var gibi görünüyor.

yosssssssssssssssshhhhh, evet, sade ama heyecanli bi$i
3159737906_1_10_5Eg2XIMG.gif

cikarkende rock calar skdjfhvgfhdjskfjhg xdxd

Geri