Test - Kadınların nesinden etkileniyorsunuz?

• Kullanıcı Kei
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İş Hayatı ve Kariyer
Konu sahibi son olarak 12 gün önce görüldü
Test_4016.jpg

Hiç kendinizi kandırmaya çalışmayın. Siz de diğer tüm erkekler gibi bir kadının dikkatinizi çekebilmesi için bazı özelliklere sahip olması gerekiyor. Peki merak ediyor musunuz bu özellik sizin için hangisi? Bu testimiz size bunun cevabını söyleyecek, ancak unutmayın testimiz bilimsel bir doğruluk içermemektedir.

TIKLAYINIZ

Duruş

Sağlam ve kuvvetli bir duruşa sahip olan kadın, sizin yanınızda da sağlam ve kararlı olarak durabilir. O sizi taşıyabilecek kabiliyete sahip olursa, siz de onu varlığınızla onurlandırırsınız. Ne olursa olsun yanınızda olabilen ve size güvenen bir kadının arkasında olmaktan ve aynı duyguları ona da hissettirmekten asla kaçınmıyor ve gocunmuyorsunuz.​

Gülüş
Hayat şartları oldukça zor iken, gülmek de gün geçtikçe zorlaşıyor. Bu nedenle siz hem kendisi gülebilen hem de sizi güldüren kadınları seviyorsunuz. Sürekli olarak somurtan, dert yanan ve sızlanan bir kadınla birlikte olmaktan zevk almıyorsunuz. Hatta bu tip kadınlarla arkadaş olmak bile sizin için imkansız görünüyor.

ee bunu ben çözemem dimi:D tmm gittim o zaman

Duruş

Sağlam ve kuvvetli bir duruşa sahip olan kadın, sizin yanınızda da sağlam ve kararlı olarak durabilir. O sizi taşıyabilecek kabiliyete sahip olursa, siz de onu varlığınızla onurlandırırsınız. Ne olursa olsun yanınızda olabilen ve size güvenen bir kadının arkasında olmaktan ve aynı duyguları ona da hissettirmekten asla kaçınmıyor ve gocunmuyorsunuz.

kadınların neresinden etkilendiğini,test çözerek öğrenmeye çalışan erkek homodur.net.

Samimiyet
Bir kadını farketmeniz için, o kadının samimi ve eğlenceli olması şart. Ketum, aksi ve sinsi bir kadın asla size yaklaşamaz. Böyle bir kadınla birlikte olmaktansa yalnız kalmayı tercih edersiniz. Zaten zor olan hayat şartlarını, çekilmez ve samimiyetsiz bir kadınla zorlaştırmaktan yana değilsiniz. Tabii ki haklısınız.

Bi dene bakalım ne çıkacak :D
Gülüş

Hayat şartları oldukça zor iken, gülmek de gün geçtikçe zorlaşıyor. Bu nedenle siz hem kendisi gülebilen hem de sizi güldüren kadınları seviyorsunuz. Sürekli olarak somurtan, dert yanan ve sızlanan bir kadınla birlikte olmaktan zevk almıyorsunuz. Hatta bu tip kadınlarla arkadaş olmak bile sizin için imkansız görünüyor

Hatem bu çıktı :D
Gülen ve güldüren kadınlar etrafımdan çekilin :p

Samimiyet
Bir kadını farketmeniz için, o kadının samimi ve eğlenceli olması şart. Ketum, aksi ve sinsi bir kadın asla size yaklaşamaz. Böyle bir kadınla birlikte olmaktansa yalnız kalmayı tercih edersiniz. Zaten zor olan hayat şartlarını, çekilmez ve samimiyetsiz bir kadınla zorlaştırmaktan yana değilsiniz. Tabii ki haklısınız.

Her şeyi cinsellikle alakalı düşünen de cinsi sapıktır :)

eh ama tuvalete girerken bile cinsiyete göre giriyorsun.etek giymiyorsun.kolları kaldırarak oynuyorsun,karı gibi kıvırmıyorsun (çiftetelli dedin diye)..yani bunlar hep cinsellik.ok? sadece koitus değil.

eh ama tuvalete girerken bile cinsiyete göre giriyorsun.etek giymiyorsun.kolları kaldırarak oynuyorsun,karı gibi kıvırmıyorsun (çiftetelli dedin diye)..yani bunlar hep cinsellik.ok? sadece koitus değil.

Dostum cinse göre ayırım veya davranışsal farklılık ayrıdır. Cinsellik ayrıdır. . .Yani biz şimdi tuvalete giderken cinsel içerikli eylemde mi bulunuyoruz?

Geri