-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok diye bişi yok
Vücut hatları belli olmayan bürün kıyafetler
serbest. Topuklu giyilmez parfüm olmaz diyen halt etmiş
Halt etmişmiş, ben İslami tesettüre uygun bir hanımefendinin parfümleri sürüp, sokakta erkeklerin, yabancıların dikkatine çekmesinin uygun olmadığını söylüyorum, halt mı ettim şimdi?
Sırık gibi topuklu bir ayakkabı, küt küt küt 20 metre ilerden bir kadının geldiğini belli edecek şekilde bir ayakkabı da uygun değil diyorum, halt mı ediyorum yani?
Sen kendi ailene istediğini yaptırırsın,Alaturka niye böyle çirkin bir uslup kullanıyorsun anlamıyorum, efendice görüşünü yazamaz mısın be arkadaş?
Halt etmişmiş, ben İslami tesettüre uygun bir hanımefendinin parfümleri sürüp, sokakta erkeklerin, yabancıların dikkatine çekmesinin uygun olmadığını söylüyorum, halt mı ettim şimdi?
Sırık gibi topuklu bir ayakkabı, küt küt küt 20 metre ilerden bir kadının geldiğini belli edecek şekilde bir ayakkabı da uygun değil diyorum, halt mı ediyorum yani?
Katılmadığın görüş varsa gelirsin EFENDİCE, USLUBUNA uygun bir şekilde yazarsın, halt ettti vs. hiç hoş değil alaturka.