[TEŞEKKÜRLER] Radyo Terapisi #4 | Babalık ve Hamam Kültürü

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Bu kez etiketlenmemisim, sanirim yayını dinlenmem istenilmiyor. Adsdfs
Oysaki radyo yayını isteyen ilk talep edenlerden, bekleyenlerden 1iy'd'im, huh!

evet
butik bir işletmeyiz
klinik psikolog ve normal psikolog olarak seanslar veriyoruz. ilk seansa özel köpük masajı da hediye üstelik
Hmm......
Daha ilk seansa terapi + köpük masajı paketi.... Yani hem travmalarımı çözüyorsunuz hem de köpükleyip yıkayıp gönderiyorsunuz....terapileriniz gerçekten "duyguları köpürten" cinsten...asdfghjk

Pakette çay-kahve, ayak bakımıda var mı???

Hmm......
Daha ilk seansa terapi + köpük masajı paketi.... Yani hem travmalarımı çözüyorsunuz hem de köpükleyip yıkayıp gönderiyorsunuz....terapileriniz gerçekten "duyguları köpürten" cinsten...asdfghjk

Pakette çay-kahve, ayak bakımıda var mı???
çay kahve ikramımız tabi ki. ayak masajı da var fakat 15dklık 30 dklık paketler halinde ücrete tabi. ama yıllık abobelik yaparsanız 1 seans köpük 1 seans ayak masajı bizden

çay kahve ikramımız tabi ki. ayak masajı da var fakat 15dklık 30 dklık paketler halinde ücrete tabi. ama yıllık abobelik yaparsanız 1 seans köpük 1 seans ayak masajı bizden
Yıllık üyelikte böyle hediyeler varsa ben değil, ayaklarım bile koşa koşa gelir.....Galiba ben Netflix’i iptal edip size abone olacağım.....

Freud görse ben nerede yanlış yaptım diye ağlardı. :((

Yıllık üyelikte böyle hediyeler varsa ben değil, ayaklarım bile koşa koşa gelir.....Galiba ben Netflix’i iptal edip size abone olacağım.....

Freud görse ben nerede yanlış yaptım diye ağlardı. :((
bilakis bizler freudun dava arkadaşları olarak vizyonumuzu öyle derinleştirdik öyle geliştirdik ki şimdi yaşasaydı eminim gurur duyardı.
siz gönlünüzü ferah tutun. tesisimizden aldığınız hizmetler arasında sürprizlerle beraber masalsı bir yaşama merhaba diyeceksiniz.

bilakis bizler freudun dava arkadaşları olarak vizyonumuzu öyle derinleştirdik öyle geliştirdik ki şimdi yaşasaydı eminim gurur duyardı.
siz gönlünüzü ferah tutun. tesisimizden aldığınız hizmetler arasında sürprizlerle beraber masalsı bir yaşama merhaba diyeceksiniz.
Hmm....
Ne yalan söyleyeyim masalsı yaşam vaadiniz cezbetti..... Ejderhamı ve @Stockholm Sendromu'nu alıp geliyorum.

Ay sen misin nick olarak ay....
Benim @Aze'cim. Kolla beni..... :((

İyi yayınlar, iyi eğlenceler...

Geri