Terapist eşliğinde gelebilirim.terapiye gel. hepsini hallederiz![]()
Siz terapist misiniz???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Terapist eşliğinde gelebilirim.terapiye gel. hepsini hallederiz![]()
evetTerapist eşliğinde gelebilirim.
Siz terapist misiniz???
Hmm......evet
butik bir işletmeyiz
klinik psikolog ve normal psikolog olarak seanslar veriyoruz. ilk seansa özel köpük masajı da hediye üstelik
çay kahve ikramımız tabi ki. ayak masajı da var fakat 15dklık 30 dklık paketler halinde ücrete tabi. ama yıllık abobelik yaparsanız 1 seans köpük 1 seans ayak masajı bizdenHmm......
Daha ilk seansa terapi + köpük masajı paketi.... Yani hem travmalarımı çözüyorsunuz hem de köpükleyip yıkayıp gönderiyorsunuz....terapileriniz gerçekten "duyguları köpürten" cinsten...asdfghjk
Pakette çay-kahve, ayak bakımıda var mı???
Yıllık üyelikte böyle hediyeler varsa ben değil, ayaklarım bile koşa koşa gelir.....Galiba ben Netflix’i iptal edip size abone olacağım.....çay kahve ikramımız tabi ki. ayak masajı da var fakat 15dklık 30 dklık paketler halinde ücrete tabi. ama yıllık abobelik yaparsanız 1 seans köpük 1 seans ayak masajı bizden
bilakis bizler freudun dava arkadaşları olarak vizyonumuzu öyle derinleştirdik öyle geliştirdik ki şimdi yaşasaydı eminim gurur duyardı.Yıllık üyelikte böyle hediyeler varsa ben değil, ayaklarım bile koşa koşa gelir.....Galiba ben Netflix’i iptal edip size abone olacağım.....
Freud görse ben nerede yanlış yaptım diye ağlardı.(
Ay sen misin nick olarak ay....Yıllık üyelikte böyle hediyeler varsa ben değil, ayaklarım bile koşa koşa gelir.....Galiba ben Netflix’i iptal edip size abone olacağım.....
Freud görse ben nerede yanlış yaptım diye ağlardı.(
yan hamamdan kanca geldi bizim müşteriye diye yorumladımAy sen misin nick olarak ay....
Hmm....bilakis bizler freudun dava arkadaşları olarak vizyonumuzu öyle derinleştirdik öyle geliştirdik ki şimdi yaşasaydı eminim gurur duyardı.
siz gönlünüzü ferah tutun. tesisimizden aldığınız hizmetler arasında sürprizlerle beraber masalsı bir yaşama merhaba diyeceksiniz.
Benim @Aze'cim. Kolla beni.....Ay sen misin nick olarak ay....
hazırız, her daim.... peştemaller benden.lfkjgHmm....
Ne yalan söyleyeyim masalsı yaşam vaadiniz cezbetti..... Ejderhamı ve @Stockholm Sendromu'nu alıp geliyorum.
Haberim var @Oggy'nin olduğu yayın için çok normalzaten spotify'da sansür işaretiyle yayınlanıyor programımız@Jose Chilavert
bu haftaki yayın için iki tane SS koydurHaberim var @Oggy'nin olduğu yayın için çok normal![]()
Yayından önce süpriz konuğu öğrenmek istedim ama çok ketum bir diceyy. Umarım tahmin ettiğim kişi değildir….