Teşekkür Niyetine

Konu sahibi son olarak 565 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar biraz ara vermiş olduk ama o kadar güzel yorumlarla karşılaştım ki, bir şekilde geri dönmem için iletişim kuran güzel insanlar inanın çok mutlu oldum.
Profilime tek tek cevap vermek yerine böyle bir konuyla hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum gerçekten benim için hepiniz çok değerlisiniz.
Ayrıca şunu da ekliyeyim, ben buraya kafa dağıtmaya eğlenemeye geliyorum. Şimdiye kadar bu şekilde düşünüp kimseyi kırmayaya çalıştığıma da inanıyorum.Hepimizin bir hatası olmuştur ama kişiliğinize yada değerlerinize laf ettiğimi düşünmüyorum. Zaten laf edecek kadar da tanımıyorum kimseyi. Umarım bundan sonra benim için daha huzurlu bir ortam olur. Hepinize kucak dolusu sevgiler.
Daha güzel şeyler yazmayı beceremiyorum ama minnetimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum.

Profilime yazan iletişimimin kopmadığı güzel insanlar Gülse Relativista @iki nokta La'edri Mariella No Pasaran Fernando .@W. Angie Allecra KaranLIK EkSen Baggins Bardak Mathilda Friend Sonya @Akers Rain lanemoje Laktivist Grifikir tekrar teşekkürler.
Konuyu yoruma kapatacağım polemik olsun istemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri