Terörist yakalayışımız.

Konu sahibi son olarak 2316 gün önce görüldü
Başka bir forumda baya bi askerlik hikayelerimle insanları baydım sıra buraya geldi. Ne kadar askerliğimi riskli bir yerde yapmasam da yaptığım dönem yeterince kötüydü.

Askerliğimi Jandarma olarak yaptığım için sürekli yol çevirme (yol kontrol) görevimiz oluyordu 7/24 yapan bir kaç şehirden bir tanesi de Çorum du.

Askerliğimin son 3 ayını gece de geçirdim, yine gece yol kontrolündeyiz otobüsü durdurduk kimlikleri topladık sorguya geçtik içeride 3 rütbeli bir de ben varım. Sorgu telefonu bende işte sorguladık, sorguladık bi tanesin de aranma çıktı yazı şu şekilde "Silahlı terör örgütü üyesi" ben tabi yazıyı görünce bi afalladım komutana bakıyorum salak salak bu ne oldu lan falan diyor dedim komutanım terörist. bunlar şöyle bi malladı bi süre bir birlerine bakıyorlar tabi hemen aramızda ki en kıdemli (komutanların arasında) uzman atladı çelik yeleği giyiyor gazman. - koşun koşun. diye ayaklandı bu (lan bi dur adam terörist mk üstünde bi bomba varsa bizle beraber herkes uçacak havaya) neyse diğerleri de panikle bi kalktılar bunlar mp-5 leri almışlar ama şarjör yok kekeler de almamışlar beylik tabancalarına güveniyorlar tabi. (terörist yazısını görünce bi panik) bana bağırıyor mertttt, mertttt (ulan yanındayım ne bağırıyorsun diyemiyorsun tabi) şarjör ver şarjör verrrrrr neyse verdim tekini buna bu zar zor koşarak taktı çıktı diğer bizim avel atladı otobüse bende hemen orada ki beton mevzinin arkasına geçtim (şimdi bomba falan patlarsa diye insan korkmuyor değil en azından patlarsa belki göçük altında kalırız üç beş çizikle kurtuluruz) neyse mevzide de bir tane de komando var ben bunun yanına geçtim hemen şarjörü çıkarttım ilk kurşun manevra onu hemen çıkarttım (bi olay olursa o manevrayı hemen çıkartırdım ben) kurma kolunu çektim çocuk da tabi koşuşturmayı gördü benim de kurma kolunu çekişimi görünce sessizce kardeş noluyoruz ya??????? yapıyor dedim terörist var kafamı yana çevirmemle bi çat diye ses döndüm buna tekrar -kardeş sen çekince bende çektim napayım, sıkar mıyız ki acaba? içimden ben hala patlamasak bari diye dua ediyorum. neyse bizim avel gözüktü kapıda önünde bi şişman orta yaşlı meymenetsiz bi karı meğerse bizim terörist fetullahcı savcıymış bizde heval bizi uçuracak diye bekliyoruz.

Sonra bizim avel nasıl kasılıyor terörist yakaladım diye, aptal herif orada ki bütün canı hiçe attı bodoslama otobüse koşuyor. Gerçek bir terörist çıksa sivillerle birlikte bizde uçacağız hemen karşımızda ki polisler de öyle. Düşüncesiz aptalın tekiydi şahsı geçen komutan.

Neyse terörist diye başlık attım ama; spoiler olmasın diyeydi.

ZeiBack gel bakim buraya :D

Slim Shady o şortla nasıl askerlik yaptın sen hala aklım almıyor :D
tüm yaşadıklarını anlatmanı beklemiyorum ama yine de şansını bi zorla istersen

Çorum'dan sonrasını okumadım

Konuyu ilk başlığa göre okurken rambo tarzı bir hikaye bekliyordum ancak Arama önleme kararına istinaden yaptığınız uygulamayı ve ''Silahlı Terör örgütü üyesi'' aranmasından olan birinin yakalanışını anlatmışsın ki bahsettiğiniz kişinin %90 ihtimalle yargılandığı herhangi bir ağır ceza mahkemesi tarafından ifadesinin alınmasına yönelik yakalama emri olan biri olduğu aşikar. O yüzden o çelik yeleği boşa giymiş ve mevzilere boşa girmişsiniz. :)

Bir sürü oldu, ve şuan askerde ki rahatlığımı özlüyorum. Yumurtacı olarak askerlik yapmak bi ayrıcalık resmen.
Yumurtaci neymiş ilk defa duydum.
Askerliğin hakkinda boyle konuşman da güzel ayrıca. Sansli olanlardanmissin demek.

Yumurtaci neymiş ilk defa duydum.
Askerliğin hakkinda boyle konuşman da güzel ayrıca. Sansli olanlardanmissin demek.
Jandarma, köylere gidip kapı kapı dolaşıp "yumurtanız var mı?" dermiş. Veya komutan muhtara telefon açar muhtar sana geliyoruz yapar o da en hızlı hazırlatacağı şey yumurta olduğu için yumurta kırdırırmış.

Ondan Jandarmanın adı yumurtacı olarak kalmış.

Kötü günler bile şimdi dönüp bakınca yüz güldürüyor.

Çorum'un radarları da meşhur sanırım :D geçim kaynağı

Geri