Terör yangınları..!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Ya nasıl bir tıbbi narkoz uyguladılar bilemem ama gerek de yokmuş sanırım. Çünkü; gözlük sanırım senin beynine şıp diye uyumluymuş zaten... :) Yaw he he. Daha fazla konuşmayalım istersen.
Evet daha fazla lonuşmayalım, bak PKK'ya Türkiye yetmedi gitti Rodos'u da yaktı.
La yangın önlemi almaktansa birilerinin üstüne atmak daha kolay demi. Aynen Nas ortada deyip şimdi kabulleniyoruz diyerek ileride suçu başkasının üstüne atacağı gibi. Siyasal islam kim ülkeyi demokratik ve sosyal yönetmek kim, kalkındırmak kim,....
Ülkenin hangi varlıklarını sattınız Araplara?

Orman yangınlarının başlıca sebebi, yıllardır ülkey ormanlaştırıyoruz adına her yere Çam dikmeleri. Çam hızlı büyüyormuş ve Ekonomik değeri bu yüzden yüksekmiş. Çam dediğimiz aynı zamanda Çıra. Hani Mangal yakmak için kullanıyoruz, işte o Çıra. Arabadan izmarit atsan, çıkan yangın seni yarı yola varmadan yetişir ve pişirir. O derece hızlı yanabilen bir Ağaç türü.

haberlerdede cikti pkk nin ormanlari yakin talimatini veren trör basi imha edildi

gecende birtane 30yasinda salagi yakaladilar
sapigin verdigi cevap beni ormanin yanmasinda itfaiyenin cabasini seyretmek heyecanladiriyor
Zaten bu konuyu açma tarihi yakalanmasından daha önce bir zamana denk geliyor. Neyse zaman veya polisin yaptığı operasyon ben haklı çıkarttı demeyeceğim. Dikkat ediyor musun ormanların yanmasından bahsediyoruz konu nerelere geldi. Felak NAS'A kadar gelmiş durumda :) benim bu ortamda daha fazla yazmaya cesaretim yok çünkü seviye konusu var yetişemem yani; arkadaşların zeka düzeyine kadar yetişemem diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşlar Yarasalar gibi seslerin geri dönüşü ile yol bulmaya çalışıyor.

Zaten bu konuyu açma tarihi yakalanmasından daha önce bir zamana denk geliyor. Neyse zaman veya polisin yaptığı operasyon ben haklı çıkarttı demeyeceğim. Dikkat ediyor musun ormanların yanmasından bahsediyoruz konu nerelere geldi. Felak NAS'A kadar gelmiş durumda :) benim bu ortamda daha fazla yazmaya cesaretim yok çünkü seviye konusu var yetişemem yani; arkadaşların zeka düzeyine kadar yetişemem diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşlar Yarasalar gibi seslerin geri dönüşü ile yol bulmaya çalışıyor.
Kamil ağam her zılkımı yerliliğe, milliliğe, vatanseverliğe, terörüstlüğe,....bağlarken de biraz düşünsen keşke. Rodos yanıyor kim yaktı sence?

ya zaten cogu neyi destekledigini kim niye yaktigini bilmiyorki anlamakda istemiyor
yeterki dogruya karsi gelsinler muhalifet olsunlar onlara yetiyor
vatanin cigeri yanlis hic önemi yok onlar icin

Ya Harikasınız klavye başında oturduğunuz yerden element uydurmakta üstünüzde yok (Küreselizmin) ;) nasıl bir izah ettin anlamadım. Mitokondriyel Spectrum içinde metaforoza uğramış element gibi hissettim kendimi hahaha. Nasıl böyle yabancı kelimeler kullanınca kültür abidesi gibi görünüyorum Sence Kültür mantarı gibi mi? Ya Allah'ını severseniz laf söylemek için yazmayın ya...!
Kamil abi bu element espirisi eskidi, yeni bir seyler bul. Koca cümleden bir küreselizmi mi cimbizladin... Bir fikri ya da yorumu reddedebilir ve gerekcelerini yazarsin. Komiklik mi yaptin sen simdi...

Küresel ısınmanın uydurma olduğunu iddia etmek için eldeki verileri görmezden gelip komplo teorileri ile beslenen bir bakış açısına sahip olmak gerekir.

Yaşadığımız ülkenin değişen iklim koşulları bile küresel ısınma gerçeğini gözlemlemek için yeterlidir.

Buzullar eriyor ve yeniden oluşması mümkün değil. Küresel ısınma yoksa buzullar niye eriyor ve anlaşılması için tamamen yok olması mı beklenecek?

Yerkürenin değişen hızı peki? Yükselen deniz suyu seviyeleri ne olacak?

Tanrıcılık oynama diye bir şey yok ve bazı gerçekler kanıtlarla ortada fakat birileri nedense görmek istemiyor.

Bir insan ömrünün yetmeyecegi zaman dilimlerinde böyle seyler olabiliyor diyorum, bütün olarak okuyup degerlendirirseniz iyi olur... Mesela istanbulda bogazin sularinin donup insanlarin karsiya yürüyerek gectigi vakasi olmus... Bunu simdi biri size söylese, olur mu öyle sey dersiniz ama olmus.
Ben, bu tür degisimlerin dönemsel olarak olabildigini söylüyorum baska bir sey degil. Gecen sene de Kanada da bir hastaya, iklim degisikligi hastaligi tanisi konulmustu, simdi bunun tipta karsiligi nedir?
Bir komplo varsa teorisi de vardir, olmalidir da... Siz, dünyada bu tanimlama ile yapilan veya yapilmakta olan uygulamalari da bir arastirin derim.

Bir insan ömrünün yetmeyecegi zaman dilimlerinde böyle seyler olabiliyor diyorum, bütün olarak okuyup degerlendirirseniz iyi olur... Mesela istanbulda bogazin sularinin donup insanlarin karsiya yürüyerek gectigi vakasi olmus... Bunu simdi biri size söylese, olur mu öyle sey dersiniz ama olmus.
Ben, bu tür degisimlerin dönemsel olarak olabildigini söylüyorum baska bir sey degil. Gecen sene de Kanada da bir hastaya, iklim degisikligi hastaligi tanisi konulmustu, simdi bunun tipta karsiligi nedir?
Bir komplo varsa teorisi de vardir, olmalidir da... Siz, dünyada bu tanimlama ile yapilan veya yapilmakta olan uygulamalari da bir arastirin derim.
Dünyanın değişen iklim koşullarına baktığımızda görüyoruz ki her geçen gün canlı yaşamına uygunluk azalmaktadır ve yakında su bile bulamayacak noktaya gelinebilir.

Yapılacaklar ise yıllardır dile getirildiği halde ülkeler bazında bir türlü önlem alınmıyorsa ne salgınlar için şikayet edilebilir ne de doğal afetler için çünkü hepsi zincirleme olarak birbirini tetikliyor.

Dünyanın değişen iklim koşullarına baktığımızda görüyoruz ki her geçen gün canlı yaşamına uygunluk azalmaktadır ve yakında su bile bulamayacak noktaya gelinebilir.

Yapılacaklar ise yıllardır dile getirildiği halde ülkeler bazında bir türlü önlem alınmıyorsa ne salgınlar için şikayet edilebilir ne de doğal afetler için çünkü hepsi zincirleme olarak birbirini tetikliyor.

Dediklerine kimsenin itiraz ettigi yok ki, vurgulamak istedigim bu sürecin yönetildigi. Kücük bir arastirma yaparsaniz konuyla ilgili hatiri sayilir bilgiler edinebilirsiniz..

Siz hakikaten küresel aklın ne yapmak istediğini hiç anlamamışsınız. Terör örgütü dediğiniz örgütlerin planlarını ve amaçlarını hiç ama hiç anlamamışsınız. Abi siz boş verin bu konuları gerçekten. Siz Kılışdar ile Reco'nun karşılıklı mizansenlerini ve onlara yardımcı oyunculuk yapan Mommy ve Püskevit'in siyasi diyaloglarını tartışın, hatta gerçek zannedip birbirinize girin.

Bu konular buradaki birkaç kişi hariç, alayınıza beş beden büyük gelir.

Geri