Terör örgütleri olarak bilinen örgütler ile ilgili, sizce?

Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü

Terör örgütleri olarak bilinen örgütler ile ilgili, sizce?

• Hiçbir örgütün taraftarı, sempatizanı ya da militanı olmamak gerekir

Kullanılan: 2 50.0%
  • Bazı örgütler farklıdır, hak hukuk için eylem yapmakta olduğundan taraftarı olunabilir

Kullanılan: 0 0.0%
  • Fikrim yok

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Dünya üzerinde terör örgütü üretme fikri kabul gördüğünden bu yana cephe değil vekalet savaşları sürdürülmektedir. Bu bakış açısından bakıldığında;

Hiçbir örgütün yakınından geçmezseniz ne açığa alınır ne de şucu bucu diye yaftalanırsınız. Fani dünyada seviştiklerimizle savaşır, savaştıklarımızla da sevişir hale gelebiliyoruz ne yazık ki.

Hiçbir zaman hiçbirine sempati beslemem. Uzak durulmalıdır. Hepsi de kötüdür, ayrımsız.

ßütün örgütLer yok ediLmeLidir.

Terörü yaratan devletlerdir. Hiç kimse evde kalaşnikof üretemez.
Bunları artık öğrenin
Yaşadınız.
İşinden kravatıyla çıkıp taksimde gezi olaylarında demokratik hakkını kullanarak bişeyler söylemek isteyen adam, ertesi gün televizyonlarda kendinden terörist diye bahsedilişini işitti.

"öfkeli gençler" önce ışid sonra daiş sonra da (dhkpc ile fonetik benzerlik olsun diye) deaş oldu.

Bazen "kürt bağımsızlık hareketi" dendi bazen "bebek katilliği"

Bazen el etek öpüldü maklubeler yendi birlikte. Gel dendi..gel bitsin bu hasret! Vatansever komutanları kumpasla içeri atan savcılardı asıl yasa tanımayanlar, ama baş tacı edildiler.

Daha sonra askerlere terörist diyenlere terörist dendi, teröristleri terörle suçlayanlar içeri atıldı.

Beki şimdi söyle hakim bey. Terörist kim?

Orta Asya'daki tüm örgütlerin (istisnalar kaideyi bozmaz.) Büyük İsrail'in kılıfı olduğunu düşünüyorum ben. Dolayısıyla, hiçbir örgütün taraftarı, sempatizanı ya da militanı olmamak gerekir.

Tam içeriğe girip, örgütlerin sebebi devlettir diyecektim ki climax söylemiş.
Az biraz geçmişe bakın.
Neden, ne için diye sebeplere bakın.
Sadece televizyonun söylediklerini biliyorsunuz. Onun dışında araştırmayı kaç insan yapıyor?

Bunlari gezi olaylarında da gördük, 15 Temmuzda da gördük..
Biraz gözlerinizi acın.
Şu bir bakın. Geçmişte sırf kürt, alevi oldukları için milyonlarca insanı nasıl yaktıklarını,evlerinde nasıl katlettiklerine bakın.

Nefret dolu nesiller yetişiyor.
Bugün bir asker babanızı öldürsün değil dağa çıkmak o dağı devlete sokaraınız. Değil örgüte girmek, devlet diye bir şey bırakmamak için yapmayacağınız şey kalmaz..

Bu topraklar bizim diyorsunuz ya, bu toprakları masum insanların kanlarinı döke döke devlet aldi.

Ben örgütleri savunmuyorum. Şimdi çıkıp laf söylerler. Sadece biraz araştırın. Savunduğunuz şeyler ne kadar doğru?
Sadece bir kutunun içinde haberlere bakıyorsunuz. O haberler de devlete ait ama kimse akıl edemiyor.

Bir şeyler oluştuysa bu devletin yüzünden. Şimdi de masum insanlar çekiyor.

Geri