Terminal - The Terminal

Konu sahibi son olarak 3064 gün önce görüldü
Terminal - The Terminal

Terminal-1291233724.jpg

Yapım:
2004 - ABD
Tür:
Dram, Komedi, Romantik, Politik,
Süre:
127 dakika
Yönetmen:
Steven Spielberg,
Oyuncular:
Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Zoe Saldana, Stanley Tucci, Chi McBride, Diego Luna, Mark Ivanir, Barry Shabaka Henley, Sasha Spielberg, Michelle Arthur, Cas Anvar, Jim Ishida, Jude Ciccolella, Guillermo Díaz, Kevin Mukherji, Lydia Blanco, Joseph Davis, Tonya Ivey, Dusan Dukic, Kevin Ryder, Anastasia Basil, Eddie Santiago, Janique Kearns, Ian Finlay, Ken Choi, Stephen Mendel, Matt Holland, Rini Bell, Eddie Jones, Kumar Pallana, Ana Maria Quintana, Bob Morrisey, Stephon Fuller, Carlease Burke, Susan Slome, Dan Finnerty, John Eddins, Mik Scriba, Corey Reynolds, Danette Mackay, Laurie Meghan Phelps, Conrad Pla, Carl Alacchi, Michael Nouri, Scott Adsit, Valeri Nikolayev, Jeff Michael, Evelyne De La Chenelière, Robert Covarrubias, Carl Allen, Mike Ledonne, Buster Williams, Terry Haig, Dilva Henry, Tanya Van Blokland, Sandrine Kwan, Thinh Truong Nguyen, Benny Golson,
Senaryo:
Andrew Niccol, Jeff Nathanson, Sacha Gervasi,
Yapımcı:
Steven Spielberg, Laurie MacDonald,

Filmin fragmanı için tıklayınız

** Filmde Amerika'ya gelmek isteyen bir yolcunun ülkesinde ki savaş nedeniyle bir terminalde kalması konu ediliyor. Tom Hanks'i severim ve bu filmi sadece o var diye izlemiştim ama bence vasat bir filmdi.

Puanım : 4/10

herkes tavsiye ediyor ama bir türlü izleyemedim ya :o
En kısa zamanda izlenicek film olarak not ediyorum :)

sıfır ingilizceyle Dünya’nın en büyük havalimanlarından birinde mahsur kalıp Bir şekilde para kazanıp ve yatacak yer bulması gereken victor un hikayesi. kesinlikle izlenilebilir romantik komedi.

Geri