Tereyağlı kahve moda oldu

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Leftyciğim mesajını tam da şu şekilde okuyorum.. :))
Ekli dosyayı görüntüle 85667
Ayrıca yulaflı kahveyi ilk defa duydum bir sonraki deneyimim kendisinden yana olacak.. :)
@Larien,

Yulaf sütünden hariç yulaf ile yapıyorlar ancak tarifini bilmiyorum. Gittiğim birkaç mekanda menüde gördüm ve yulaf sütünden ayrı doğrudan yulaf kullanılıyor.

@yeLda cığım denediğinde yorumunu bekliyorum.:)

Farklı bir lezzet olduğu iddia ediliyor ve yapan bir yere denk gelirsem denemek isterim. :)
kurtarıcı bekleme kurtarıcı ol! malzemeler belli kahve, su, tereyağ evde yapıp dene işte..

türk kahvesine, bazen hindistan cevizi yağı ekliyorum. tereyağ fikri de çok kötü gelmedi. belki daha hafif olduğu için kahvaltılık tereyağ ile yapılabilir. akşam deneyeceğim sizin için…
bak yarim nasılda cevval nasılda girişken..

kurtarıcı bekleme kurtarıcı ol! malzemeler belli kahve, su, tereyağ evde yapıp dene işte..

bak yarim nasılda cevval nasılda girişken..

Hazır yapılanı denerim çünkü bir de doğru yapamayıp kahvenin günahına girmeyeyim.:) Usulüne uygun yapan yerler vardır.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sux
En son tereyağına reçel koyuyorlardı Sjsjsjs

ayranlı şalgam, tereyağlı kahve, yulaflı bilmem ne…. forumun içecek konusunda sınavı..

evet denendi. türk kahvesi ile denendi. öncelikle ben biraz kokulu bir tereyağ ile denedim, daha hafif bir tereyağ ile daha iyi olabilirdi. şimdi gelelim gözlemlerime… daha fazla köpük oluşuyor ve hafif krema tadı katıyor. eminim orta ya da şekerli içenler için daha keyif verici olacaktır. bu haliyle de fena değil ama sek tercih ederim.

evet denendi. türk kahvesi ile denendi. öncelikle ben biraz kokulu bir tereyağ ile denedim, daha hafif bir tereyağ ile daha iyi olabilirdi. şimdi gelelim gözlemlerime… daha fazla köpük oluşuyor ve hafif krema tadı katıyor. eminim orta ya da şekerli içenler için daha keyif verici olacaktır. bu haliyle de fena değil ama sek tercih ederim.

Her şeyi çok normal okuyabilirdim Larien ama kokulu terayağ deyince o kokuyu burnumda hissettim resmen.. :(

Her şeyi çok normal okuyabilirdim Larien ama kokulu terayağ deyince o kokuyu burnumda hissettim resmen.. :(

kdjdj evet o pek hoş olmadı. sen bilirsin, trabzon tereyağı vardı evde:( ama ben baştan beri kahvaltılık tereyağı tarzı hafif tereyağı ile yapılsa daha iyi olacağını söylüyordum:( yine de az çok anladım ne çıkacağını.

Geri