Tereyağlı kahve moda oldu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Bu tür gıdalarda saflık olmazsa olmazdır ve eminim 300 TL lik tereyağlı kahvedeki tereyağ da çok saf değildir. İnanman guzum böyle şeylere..
Yok zeytinyağlı espresso...

kulağa pek hoş gelmiyor ama yorumlar genel olarak güzel

Naneli ve tereyağlı Türk kahvesi fena olmaz gibi geldi.:) @yeLda cığım üzülme lütfen, yulaf da ekleriz.:emoji_two_hearts:

Teşekkürler Leftyciğim.. Ben genelde kahve yanında yulaflı bir şeyler tüketiyorum. Ama bu denli yulafsever biri olarak yulaflı kahve nasıl aklıma gelmedi benim.. : ))

kahve falı baktırmaya gittiğiniz mekanların çoğunda kahveyi tereyağıyla yapıyorlar, telveleri daha iyi tuttuğu için. iki güzel şey duymak için lüp lüp içiyorsunuz fark etmeden…

kahve falı baktırmaya gittiğiniz mekanların çoğunda kahveyi tereyağıyla yapıyorlar, telveleri daha iyi tuttuğu için. iki güzel şey duymak için lüp lüp içiyorsunuz fark etmeden…
YA işteee bilmeden içince iğrenç olmuyor haha:D

Teşekkürler Leftyciğim.. Ben genelde kahve yanında yulaflı bir şeyler tüketiyorum. Ama bu denli yulafsever biri olarak yulaflı kahve nasıl aklıma gelmedi benim.. : ))
Yulaflı kahve satışı yapılıyor ancak denemediğim için yine yorum yapamayacağım.:)

düzgün bir moca pot ya da V60 ile size aynisini demlerim.
para da almam

Leftyciğim mesajını tam da şu şekilde okuyorum.. :))
Screenshot_20230817-142815_Gallery.jpg
Ayrıca yulaflı kahveyi ilk defa duydum bir sonraki deneyimim kendisinden yana olacak.. :)

Geri