Tereddüd

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Güfte: Orhan Seyfi Orhon

Sarahaten, acaba söylesem, darılmaz mı? Darılmak adeti bilmem ki, çapkının naz mı?

Desem ki "Ben seni..." Yok, dinlemez ki, hiddet eder. Niçin? Bu sözde ne var sanki, hiddet etse ne der?

Desem ki "Ben seni pek..." Ya kızar konuşmazsa? Derim, "Bu çektiğim, insaf edin, eğer azsa"
Desem ki "Ben seni pek çok..." Hayır, kızar, bilirim.. Tereddüdüm acaba hiddetinden az mı elim?

Desem ki "Ben seni pek çok..." Sakın gücenme, e mi?

Sakın gücenme, eğer anladınsa sevdiğimi..

Sarahaten: Açıkça demektir.

[YOUTUBE]watch?v=xJj3oyLkjjk[/YOUTUBE]​

Bu sarki sozlerini bi ayri seviyorum. Cok guzel. Cok guzel anlatmis.

Değerli Madelief, sizin gibi güzel bir paylaşım.

Hangisi şarkı?
Yukarıda ki bir şarkı mı?

usta
Haklisin, sarki bile sayilmaz. Daha cok şiir gibi, ama şiir den guzel. Mektup yazar gibi kendi kendine, 'acaba hisslerimi ona nasil anlatsam' diye. Her cumlesini tamamlamadan, aklina geldigini dile getirmesi. Sevdigi kadinin karsisina gecmeden, prova yapmasi gibi. Nasil ve ne diyecegini bilememesi ve en sonunda en guzel sozu soylemesi : ))

usta
Haklisin, sarki bile sayilmaz. Daha cok şiir gibi, ama şiir den guzel. Mektup yazar gibi kendi kendine, 'acaba hisslerimi ona nasil anlatsam' diye. Her cumlesini tamamlamadan, aklina geldigini dile getirmesi. Sevdigi kadinin karsisina gecmeden, prova yapmasi gibi. Nasil ve ne diyecegini bilememesi ve en sonunda en guzel sozu soylemesi : ))

Aynen dediğin tarzı bende sevdim.
Bilmediğimden dolayı sordu şarkı mı diye:)

usta Evet, bir sarki. Hatta paylastim, dinleyebilirsiniz : )

usta Evet, bir sarki. Hatta paylastim, dinleyebilirsiniz : )

Teşekkür ederim değerli Madelief.

telefonda açılmıyordu video.Şimdi pc den açtım.Din
leyince daha belirgin oldu.çok hoş hoşuma gitti doğrusu.Bu tarz şarkıları seviyorum.:sana::sana::sana:

Geri