Tercihler

Konu sahibi son olarak 1894 gün önce görüldü
Sürekli şikayet ederiz biz neden bizim ülkemizden çok fazla bilim insanı çıkmıyor yada neden dünyaca bilinen doktorlarımızın sayısı az. Bunların cevabı çok basit bence. Tamamen eğitim. Üniversite sınavında çok iyi puanlar almış öğrencilerimiz vardır , çok başarılı olanlar vardır fakat yanlış ve bilinçsiz tercih nedeniyle gittikleri üniversitede yetenekleri ve başarıları yok olup gitmiştir. Başarı sınavlardan ibaret olan bir şey değildir. Sınav sonrası yapılacak tercihler de ne denli başarılı olduğunuzu gösterir. İyi bir puan almışsanız ve istediğiniz bir bölüme, kaliteli bir üniversiteye yerleşmişseniz o zaman başarılı olmuşsunuzdur. Bunun yolu da araştırmadan geçer. Sınavlardan sonra üniversitelerin tanıtım günleri olmaktadır. O günlere katılarak üniversiteleri ve üniversite hayatını daha yakından tanımış olursunuz. Kendimden örnek verecek olursam, ben geçen sene lys de iyi bir puan aldım. Ne yapacam hangi bölüm, hangi okula gidecem tam emin değildim. O andan sonra İstanbulda bulunan çoğu üniversitenin tanıtım günlerine katıldım. Ama aklımda kalan ve beni tatmin eden okul Acıbadem Üniversitesi oldu. Sağlam akademik kadrosu ve kaliteli eğitimin yanı sıra sosyal imkanları da baya etkiledi beni. Bir yıldır Acıbadem Ünide okuyorum ve gayet memnunum. Sizlere de tavsiyem, hayatınızın geri kalanını etkileyecek bu tercihlerde doğru karar vermek için baya araştırın özellikle de Acıbadem Üniversitesine bir bakın derim :)

selam aşkilop. ben de etilerde şeyapıyorum ordan dikkatimi çekti. ama bak reklamını yaptığın okulun çıkışında beklerim seni. benim bi kişiye otuz kişi dalan ülkücü arkadaşlarım var. muştalarla dalarız sana beybişto.

Geri