Arkadaşlar bu yıl 2. kez üniversite sınavına girdim fakat hayatta en çok istediğim şey tıp kazanmak yine olmadı maalesef. Olan bölümler ankarada kimya mühendisliği odtüde birkaç bölüm yani bunlar da hocalarımın tasvip ettiği bölümler ama içimdeki boşluğu dolduracaklarını sanmıyorum hiçbir zaman gidersem odtü vs diye giderim belki de mutlu olurum ama hala tıp öğrencilerinin etkinliklerine bakıp üzülüyorum..Bir yandan da 3. seneye kalsam mı diyorum kendi kendime tıp için veya en kötü diş..o tempoyu göze alıyorum tekrar lise derslerine çalışırken gocunmam ama bir yandan da bazı psikolojik engellerim var ama aşmadığım aşamayacağımşeyler değil istesem derslerimin önüne geçmesine engel olabileceğim şeyler ama bir yandan da artık gitmek kampüs üniversite hayatına atılmak istiyorum belki tekrar o strese(ygs lys)girmek istemiyorum ama bir yandan da hayalimdaki mesleği tıbbı düşünüyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar gider miydiniz 3. sene daha hayallerinizi kovalar mıydınız ?
Kütüphanede tanıştığım 3.senesinde istanbul tıp kazanan bi kızda bu tereddütümde büyük etken.. ilk 2 sene anadoluda mühendislikler olduğunu ama 3.senesinde her şeye rest çekip sabah8 akşam 8 kütüphane ve 12 ye kadar ders çalıştığını söyledi..ben de o tempoyu ve çalışmayı seviyorum yapabilirim de ama kararsızım..
Kütüphanede tanıştığım 3.senesinde istanbul tıp kazanan bi kızda bu tereddütümde büyük etken.. ilk 2 sene anadoluda mühendislikler olduğunu ama 3.senesinde her şeye rest çekip sabah8 akşam 8 kütüphane ve 12 ye kadar ders çalıştığını söyledi..ben de o tempoyu ve çalışmayı seviyorum yapabilirim de ama kararsızım..