Terazi Burcuna Dair Herşey

Konu sahibi son olarak 272 gün önce görüldü
Forumda ne çok terazi var. Buna göre normalde bu forum çok sakin, kavgasız ve sabah akşam sanat konuşulan bir forum olmalıydı.....
Ben öyle miyim? Yoo.

Forumda ne çok terazi var. Buna göre normalde bu forum çok sakin, kavgasız ve sabah akşam sanat konuşulan bir forum olmalıydı.....
Ben öyle miyim? Yoo.
Taytın duruşunu, alfa erkekleri kılıbıklarııı,forum sakinlerinin ayaklarını burunlarını şeylerini konuşuyozzz bunlarda sanat azeciğim lütfen xd

Yükselen burcunuz Terazi ise

Dostlarınız: Satürn (Yogakaraka) Venüs (yönetici), Merkür, Rahu
Yansız: Ay
Düşmanlarınız: Güneş,Jüpiter,Mars,Ketu

Haritanızdaki ya da transit halindeki dost planetler doğası malefik bile olsa işlevsel bir benefik gibi çalışacak ve görünüm yaptığı evlerin kalitesini arttıracaktır. Hele bir de Yogakaraka ise faydacalıgı 2x artacak gezegenin mahadasha (dönemi) ya da antardashasi (dönemin dönemi) rasi ve navamsa konumuna göre çeşitli fırsat ve bolluklarla kutsanacaktir.
Yansızlar aldıkları görünümlere göre enerji sunacaktir.
Düşmanlar ise, doğası benefik bile olsa işlevsel bir malefik gibi çalışacak, mahadashaları,antardashaları rasi ve navamsadaki konum ve konularına göre problemler,engeller çıkarabilecektir.

terazi burcunu tek bir fotografla anlat deseler, evet, aynen bunu secerdim:

1651563809882.png

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bence terazi burcu için beni incelemelerine izin vermeliyim.

Teraziler
Ask sanat estetik triliceyi yemek istiyorsan

• Beğen
thalassa'dan terazi için daha orijinal bir gift ya da görsel beklerdim...

konusulacak yeni bir olay, yeni bir konu ciksin diye, ufak tefek seyleri veyahut bir HIC'i dramatize edip, kameralara oynayan terazi burcu:
1658009236473.png

• Kahkaha
Teraziler olarak her zaman en iyisi en mükemmel versiyonumuza doğru.....

20220723_002530.jpg

Aze hg kizil Sonya ❤

• Kalp Gözler
Geri