TERAZİ BURCU 13 Nisan 2019 Cumartesi GÜNLÜK BURÇ YORUMU

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Terazi
Sevgilinizle son zamanlarda yaşadığınız problemlerin çözümü için onu daha rahat bırakmalısınız. Onu sıkarak kısıtlayarak ilişkinizi daha bir çıkmaza ve gerilime sürüklersiniz. Bunu aşmak için karşınıza alıp sohbet edin ve derdini dinleyin. Ayrıca önemli kararlar arifesindesiniz. Bu yaşadığınız ortam açısından çok önemli. Doğru karar vermeniz sizin için de iyi olacaktır.

terazi burcuyum sevgilim yok, bu işte bir tuhaflık var. sevgilisi olmayan terazi burçları için ayrı bir burç yorumu var mı acaba ?

terazi burcuyum sevgilim yok, bu işte bir tuhaflık var. sevgilisi olmayan terazi burçları için ayrı bir burç yorumu var mı acaba ?

Bu yorumlar yarın için Ocean tarihe dikkat lütfen. Demekki kalan saatlerde sevgilin olacak ve sorun yaşayacaksın. :;gulus:

Bu yorumlar yarın için Ocean tarihe dikkat lütfen. Demekki kalan saatlerde sevgilin olacak ve sorun yaşayacaksın. :;gulus:

çok özür dilerim hanımefendi tarihe dikkat etmemiştim hiç. demek ki bugün bir sevgili yapacağım ve yaptığım gibi sorun yaşayacağım çok hızlıyım :D açtım kollarımı bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dem
çok özür dilerim hanımefendi tarihe dikkat etmemiştim hiç. demek ki bugün bir sevgili yapacağım ve yaptığım gibi sorun yaşayacağım çok hızlıyım :D açtım kollarımı bekliyorum.

aşırı hızlısın Ocean hızına yetişilemiyor :D gençlik böyle bir şey sanırım ben yaşlandım :;kahkaha:

Geri