Terapi niteliğindeki alışkanlıklar

Konu sahibi son olarak 2426 gün önce görüldü
Sigara icmek, evet.

Cok kafam doldugunda Nba2K oynuyorum birde.
Lütfen kötü alışkanlıklar için de bir buton yapın, çoluk çocuk etkileniyor bunlardan...
**
Konuya cevabım ise tabii ki meditasyon + pilates + yoga yapmak. Bunlardan sadece birini yapmak da aynı kıvama getirir, yok ben kombo istiyorum derseniz arkayı üçleyebilirsiniz.
Şu kırılacak şeylere sarılan pat pat poşetler var ya, onları patlatmaya da bayılırım.
Nevresim takımı değiştirip her yerine parfüm sıkıp öyle uyumak.
Dolapların içini cifle silip-lanet olsun yine cif- sonra parfüm sıkıp açıp havalandırmak, havalanırken de izleyip kendi kendime ferahlamak ahaha.
Sims'te ev yapmak da bir terapimdi, mimar selim değiliz ama biz de çok asma kat yaptık...

• Beğen
Tepkiler: X
Müzik dinlemek
Sohbet etmek

Tasarım. Benim gizli saklı yönüm

An içinde belirli bir işle uğraşan kişiyi izlemek beni meditatif hale sokuyor.
Örneğin, bulaşık yıkayan birini izlemek; tabakları, bardakları köpükleyişi, durulayışı, yerleştirişi... Resmen kendimden geçiyorum, uykum gelmeye başlıyor.
Bu terapi sayılır mı?

Yürüyüş ve yüzmek başta olmak üzere sevdiğim insanlarla vakit geçirmek ayrıca bazı filmleri yeniden izleyip üzerine düşünmeyi de seviyorum. Filmdeki karakterle empati kurup olayları çok farklı açıdan ele almak bana iyi geliyor.

Sokak hayvanları için gönüllü projelerde yer almaktan da büyük mutluluk duyuyorum.

Foşur foşur ev temizlemek…

sevişin demişmiyim
koşun bi bakın

Geri