Soru Ter mi kokuyor agzi mi ?

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Kırmak için bilinçli yapan da çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: W
Söyletipte kırmayı onurunu gururunu incitmeyi tercih etmem genelde

olabildiğince uzak durmaya çalışırım

böyle de duyarlıyım işte kahretsin…

Sey konusu gelmez dimi suanda forumda kim ter kokuo

W hanimcim axjxjs
Eglendim konuyu okuyunca elinize saglik

• Hehe
e-posta kutucuğunun altındaki ''asla e-posta adresini paylaşmayacağız'' mesajı güven veriyor.

baya eski siteydi bu, birkaç ay önce aklıma gelmişti de kullanmıştım, hala çalışıyor olmasına da şaşırmıştım ama çalışıyor merak etmeyin… bazen gecikmeli gidebiliyor mailler endişelenmeyin. siz birinin kokmasına o kadar uzun süre dayanmışsınız mailin uzun sürelerde gitmesi sizi yıldırmamalı… ayrıca artık kokmayın be kardeşim. hastalıktır bi şeydir falan geçiyorum, kokmayın. yine geliyor o cıvık cıvık günler… höf.

Böyle kişilere yakın mesafeden geçerken nefesini tutmayı öğreniyorsjn sjsj

Kardeş ver e mail adresini sana anonim bir mesaj atacağım diyecem ileride metro da giderken.

Yazın denize gittiğim yerde oturuyor sanırım. Orada denk geliyorum. Çok güzel bir kız var. Son gördüğümde bir erkek vardı yanında. Sevgilisi olabilir. Birincisi, çok güzel olduğu için hatırlıyorum. İkincisi, yanından uzaklaşana kadar uzun bir mesafe nefesimi tuttuğum için hatırlıyorum. Gördüğüm erkek sevgilisiyse, nasıl dayanıyor merak ediyorum. Belki alışmıştır ve fark edemiyor olabilir. Belki söyleyemiyor olabilir. Kız çok güzel ama denizden çıktığı halde kokuyor. Koltuk altını tıraş etmesini söyleyen bir mail de varmıdır? En azından denizden kokarak çıkmaz.

Ter bezlerini aldirinca ter kokmuyormusun @Lefty sen bilirsin
Ciddi sorunu olan kişilerde en son çare cerrahi operasyon uygulanır ancak riskleri de var.
Botoks tedavisi de olabiliyor. Hangi yöntemin gerekli olduğuna doktor karar vermelidir çünkü önce altında yatan sebebi bulmaları gerekiyor.

Gereksiz bir uygulama.O kişinin kardeşi/eşi/dostu/evladı iseniz zaten bunu söyleme görevi size düşer bulunduğunuz yakınlık sebebiyle.Başkasından duyacağına sizden duysun.

Bir E-Mail almadim daha aklskalasks yav

Is arkadasi ise mukemmel bir secim...
Orası öyle,ama her iş yerinde zaten kafadan kırık yani lafını bilmeyen kişiler olur.Bir tanesi söyler illa onu ağzının koktuğunu,tabii kendini yetiştiremeyen insanı düzeltmemiz de çok zahmetli bir iş oluyor maalesef.

• Beğen
Geri