Ter kokulu kadınlar!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayde hayde ihtiyar. Isler artik butun erkekleri bekler, madem kadinlarin ter kokusundan sikayetci oluyordunuz, e hadi.

Yazacak bişey bulamadım o yüzden bu karikatürü paylaşıyorum teşke.

867d5477e29b47d542fe5e0e4ed7e2c1.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkekleri hadi anlıyabıliyorum da, hepsi değil ama bazıları çok ağır kokuyor :trip: bayanların ter kokması ne yaa insan kendini bir koklar kokuyormuyum die, dışarı çıkarken duş alın, terledin mi dışarda su her yerde var yıka koltuk altını ıslak mendil var ,

duşunu al sık rexonanı çık ohh mis:hppy:

Erkekde'de bayanda'da çok kötü ter kokusu...

Kadın erkek ayrımı gütmedim ama kokan insanlar gerçekten çile ve hakka da giriyorlar :T:

Biz erkek olarak kendimize dikkat ediyorsak siz bağyanlar 3x dikkat edeceksiniz sonucu çıkarılan bir durum. şahit oluyoruz elbette

Otobüs metro ne -.-

Kadinlarin teri kokmaz bi kere yalançilaar.

Ter kokusun dan cinsiyeti nasıl anlayabiliyoruz ? Ter kokusu vücuttan çıktığın da şu şekilde şekillerlemi beliriyor ?
kad%C4%B1n-ve-erkek-i%C5%9Fareti.jpg

Diğer bir örnekte animeler de olan bir mizansen dir , karakterin reiatsusu (çakra) (ki) (yaşam enerjisi) okadar yoğundur ki siluet şeklinde karakteri kaplar , böle bişimi ?

maxresdefault.jpg

Ter kokusun dan cinsiyeti nasıl anlayabiliyoruz ? Ter kokusu vücuttan çıktığın da şu şekilde şekillerlemi beliriyor ?

Diğer bir örnekte animeler de olan bir mizansen dir , karakterin reiatsusu (çakra) (ki) (yaşam enerjisi) okadar yoğundur ki siluet şeklinde karakteri kaplar , böle bişimi ?

maxresdefault.jpg

Ter kokusundan cinsiyeti gözünle anlıyorsun.Yanında duran leş gibi kokan şahsı görüp kadın mı erkek mi diye seçemiyor musun ?

Bu çok basit bir şey niye zorlandın ki?

Umarım sürekli terleyen biri ile evlenirsin Türk bunu tüm içtenliğim ile
söylüyor, mutlu olmanı tüm kalbimle istiyorum. asdghj

İstanbul'da toplu taşımalar o kadar tıklım tıkış ki anlayışla karşılıyorum .) insan durduğu yerde ter boşalıyor

maxresdefault.jpg

[YOUTUBE]LkgTic8AM9k[/YOUTUBE]

Al sana çakra.

Erkekler daha çok kokuyor

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri