Ter kokulu kadınlar!

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otobüslerde metrolar da sıkça rastlanan bir durum.
Kalabalık ortamlarda ter kokan birçok kadın tarafından rahatsız olmuşluğum var.

Ya şimdi insan isteyerek terlemez dur bi terliyim de şöyle kokayım mis mis demez
Ve daha çok ter kokan erkekleri fark etmen gerekirdi bence ülkemizde bilemedim

Üstat algıda seçiçiliğin böylesini görmedim.

Metrobüs ve otobüsler ter kokan erkek dolu sana nasıl kadın rastladı bilemedim pembe otobüse mi bindin :p

Üstat algıda seçiçiliğin böylesini görmedim.

Metrobüs ve otobüsler ter kokan erkek dolu sana nasıl kadın rastladı bilemedim pembe otobüse mi bindin :p

sen nereden biliyon ki oğlum? metrobüse mi biniyon? hani bmw hani mercedes? çakaaaaaaaal kiralık demi lan arabalar.

Erkektir onlar.. Sen nefretinden kadın gibi görmüşsündür.. :D :kaç:

Slim Shady oğlum her dakika mercedese binecek kadar zengin değilim kiralayacak kadar da aptal.

Denk gelindiğinde,
Burun delikleri bir daha açılmamak üzere kapatılır.

Erkeklerle kokuları gayet ayırt edilebiliyor. Erkekler pis kokuyor tamam ama, bazı kadınlar var ki sarımsak gibi bir şey kokuyorlar.

Aksama kadar sen cay topla, findik topla, taaa yukari tasi, senin haline bakalim. Terden sikayet edenleri calistirmak gerek.

bundan sonra has yegenim türktür. bu cocuga laf eden karsisinda beni bulur. bastir türk. les kokuyolar bunlar les.

Hepinize findik toplatacagim ve o cuvallari tasitacagim. Hepiniz harmanlarla ugrasacaksiniz. Durun hele durun, gosterecegim ben size ter.

bi sus yaa Allahin trabzonlusu. hic de sevmem zaten sizi.

ihtiyar
Utanmadan komsunu sevmezsin he, puuuh puh puh. Hic kimseyi terletmeyecegim daha. Butun isleri bu ihtiyar edecek, hic kimse acimasin, keserim.

:sırıt: Ben Aybalam'ı tutuyorum :sırıt:

siz iki kız beni delirtmeyin sıkarım topuklarınıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri