Tepkinizi nasıl belli edersiniz?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Konuşmadan tavırlarınızla anlatmak mı?
Yoksa çat çat yüzüne söylemek mi?
Cevaplarınızı bekliyorum, tşk.

Konuşup çözülmesi gereken bir konu ise tabii ki medeni bir şekilde tepkimi belirtirim ancak karşı tarafın derdi gerginlik ise uzatmaya gerek yoktur.

Kavgacı ve üslup olarak seviyeyi aşağı çeken kişilerle iletişim kurmayı tercih etmiyorum.

Hak aramanın çok fazla yönetimi var ve en uygun olanı seçerim.

En son patronumla çat çat konustugum için iki haftadır kendisinden trip yiyorum. Bazen çenemi tutmayı hiç bilmiyorum.

kim neyi hak ediyorsa öyle. konuşmam gerekiyorsa konuşurum, uzaklaşmam gerekiyorsa uzaklaşırım. çat çat söylerken gözüm dönebileceğinden biraz uzaklaşıp sonra çat çat söylemem de olası.

Bunun bir standartı yok bence. Nihayetinde bizleri robotlardan ayıran şey kodlanmış olmamamız, duruma ve kişiye göre hislerimiz ve/veya düşüncelerimiz doğrultusunda tepkilerimizin oluşması. Bu minvalde bakarsak eğer; hiçbir şey yapmayabilir, sessiz kalabilirim. Umursamayabilirim, kızabilirim, bağırabilirim, dövebilirim, sövebilirim… Hepsi duruma ve kişiye göre birer tepki sonuçta.

Artık üşeniyorum tepki vermeye. Aman yeaa diyip geçiyorum…

duruma göre değişir, sinir harbindeysem muhatabına çat çut söylerim, kırıldıysam sessizce uzaklaşırım vs.

ruh halime belki de kırgınlığıma, kızgınlığıma göre değişiyor. çat çat söylediğim de olur, sessizleşip tavrımı gösterdiğim de. ya da sesli tavır :d

Geri