Tepkiniz nasıl olur?

Konu sahibi son olarak 1559 gün önce görüldü

Nasıl tepki verirsiniz?

• Aynen cevap veririm

Kullanılan: 1 11.1%
  • Bu beni öfkelendirmez.

Kullanılan: 1 11.1%
  • Hiç oralı olmam/takmam/cevap bile vermem.

Kullanılan: 7 77.8%
  • Sinirimden ne yapacağımı bilemem.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    9
Sizinle uğraşan, laf sokan vs. Biri olduğu Durumda ona karşı tepkiniz yada stratejiniz ne olur?

Şahsen benim izlediğim yol, ona hiç cevap vermenek,takmamaktır.

Çok tahrik etmediği sürece, benim için yok hükmündedir. Görmemeye çalışırım.

Ha! bunu becerebiliyor muyum? Çok az. :)

Gormemezlikten, duymamazliktan gelirim. Ama tavirimi da gosteririm. O kisi 100% ignore edilir, artik bana guzel bir sey bile dese, onuda duymamazliktan gelirim.

Hadini fazlasıyla aşmadığı sürece çokta ciddiye almam.Ancak haddini aşarsa sonucuna katlanır.

Eskıden bende karsı tarafa laf sokardım , cocuk gıbı

sımdı havlasın dursun , ısırmaz dıyıp gecıyorum

nerde ne yapıcamı bilemiorum ama yapıcam şey muhtemelen burda olmaz öle klavyeden atışmak manasız geliyor

Bir kaç gündür bu konuda idmanlıyım en tecrübeliniz benim sanırım şuan bu konuda. Hiç bir fikriniz olmadan size birileri doluyor ve sallıyor meydan boş ya. Eee ne yapcaksın ezerim biçerim tribine girip klavye de kime ne anlatacaksın. En doğrusu kendini ifade etmek ve bozmamak sonra yakasını bırakmak. O yakandan düşmeyecek ama sen sözünü söyleyip sırtından atacaksın.

Normal günlük hayatımda bu mümkün mü :) Herifin de dediği gibi 1.87 boyunda hayvan gibi adamım ben. Bana sataşmak kolay mı.

İşler normalde değişir.
Sıkıysa yiyorsa orada bulsun gelsin.

Kişilik haklarıma saldırmadığı ve hakaret etmeden laf sokuşturduğu sürece hiç sorun yok

Bir, iki kez görmezden gelirim. Sonra baktım devam ediyor cevabını verir geçerim.
Herkesle muhatap olmaya gerek yok bence :) Gitsin kendi seviyesindeki insanlarla konuşsun..

"Hiç oralı olmam/takmam/cevap bile vermem." şıkkını işaretledim.
Ben de insanlarla çok samimi olduğum için, yeri geldiğinde bana eşek şakaları da yapabilirler. Dış görünüşüm ile ilgili de şaka yapabilirler. Ama siz kendinizi biliyorsunuz ya hani, problem olmuyor. Yani bana göre öyle. :)

Benim için sıkıntı yok. Dileyen herkes benim üzerimden, küçükken yaşadığı o ezikliği atabilir. En azından bir sevap kazanmış olurum, psikolojik destek vererek. :)

hayatımda almadığım tehditleri forumda aldım ağzını sıkı tut yoksa sana küfrederim ağzına biber sürerim iii sen daha beni tanıyamamışsın ben yılar mıyım nan dallama teeeeeeeee avrupa insan hakları mahkemesine kadar giderim :)))

Güvenimin sarsılması sonucu dostluğum da biter.Kaç kişi onu alkışlasa da önemli değil.
Haksızlık üzerinde vicdanı konuşmuyorsa işine bakan adam tayfasındadır.
Önemli olan verilen değeri hak edip etmediğidir.

Bundan sonra varlığı yokluğu umrumda olmaz.

Öyleleri mevcut zaten , ben kendilerini görmemezlikten geliyorum .Onlara istediklerini vermemek en güzel cevap olsa gerek, sonra yapacak bir şey bulamayıp kendilerine başka kavga edebilecek insan arayışına giriyorlar:)

Beni taniyorsa yapamaz.Ama tanimadan bunu yapıyorsa gormezden gelirim.Tanımadığım insanların ne dediği cokta umrumda degil.

tepki-gosterir-diye-oradan-uzaklastim_o_9856.jpg

Geri