• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
IMG_20260403_003210.jpg

Bunu da yeni gördüm, forumda alınan etkileşimi gösteriyor.. tabii yüzdelik gösterge değil bu.. mesaj sayısı ile orantılı değil.
Bayağı gerilerde kalmışım.. nerede benim kamkiler, dostlar, eski flörtler.. bana ölse etkileşim vermeyen birileri var.. canınız sağolsun.
stock zirvede, mesaj sayısı fazla biraz.. Larien hanım da mesaj sayısına göre yüksek etkileşim almış..
Bir de harun abi.. tabii adminligin kaymağını yedi... Ve arkadaşları ban yiyince gelip açıklama yapıp 15 beğeni alırdı.. özledik kardeşim.

Ben önlemimi alayim da 😂

Benim tepkime puanlarımın çoğu silindik vaziyette hala. Ama büyük kısmı birleşme sonrası silindi. 2019-2020 filan. Sıfırdan başladık :emoji_sweat_smile:

Ben önlemimi alayim da 😂
Elle tepkime vermek ne oluyor

Elle tepkime vermek ne oluyor

Klavye ve maus aracılığı ile parmaklarla yapilan gereksiz bir işlem. 😃

Kullanici adını sahte bilgilerle doldurma diyeyim, Gönül hoslugu gibi bisey.

kayıp olmadan önce 49 bindi, 9 bin kaybımız var. yönetim bu kayıplar için ne yapacak, kendini nasıl affettirecek; bunlar önemli...... geçenlerde de profil ziyaretçi sayımın 2 binlerde olduğunu yazmıştım w ile birlikte. bir nick birleştirmesi yapayım dedim, o da gitmiş..... yönetimin bizlere kurduğu bu vb. komplolar için ayaklanmayacak mıyız, alo?.....

1775198761091.png

Son düzenleme:
eskiden tepki puanı mı vardı beee.
şu bizim silinenleri geri verseniz aslında iyi olur. en az 4 bin şeyim eksik..

2014 te bıraktığımda itibardı. İtibarsız badboylardan kimler kaldı

bad boy GIF

Geri