Tepki Çeken Pozların Ardından Uraz Kaygılaroğlu'ndan Yeni Paylaşım

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1713426068429.jpeg
1713426079851.jpeg

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Gelen tepkiler sonrasında özür dileyen Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un 'Life in Plastic' adlı sergisi için pozlar verdi. Ancak başı kesik kadın fotoğrafları eleştirilere yol açtı.

ÖZÜR DİLEDİ

Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından "Sosyal medya ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum" açıklamasını yaptı.

Yaşananların ardından Kaygılaroğlu bu defa sevgilisiyle aşk dolu pozlarını ilk kez Instagram hesabından paylaştı.
1713425987765.jpeg
1713425995791.jpeg
1713426050795.jpeg

kaynak

Kelimenin tam anlamı ile korkunç!!!

Sanat ve sanatçının özgürlüğünü desteklesek de verilen mesaj bazı insanları yanlış yönde tetikleyecektir.

İçindeki gizli dünyayı çıkarmış resmen

sergiye ilişkin fotolara baktım da sergiyi cidden şu fotolarla mı tanıtmayı düşünmüş.

"verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa.."

bunun çekimine ortak olan bir kişinin bile biz ne yapıyoruz dememesi çok ilginç.

Ülkemde en çok ilgi gören başlıkların magazin başlıkları olduğu gerçeğini düşünürsek, başka konu seçseydi yine çok rahat gündem olurdu.

"Gore" kültürü yeni bişe değil.
Bu fotoğraflarlar da yeni değil.
Sur cinayeti sonrası katil hayatta olmadığı için insanlar cezalandiracak birini ariyor.

Uraz şöyle hatalı. Abicim sen death metal solisti değilsin ki. Prime time'a iş yapan adamsin. Ne gerek var, bu topara girilir mi.

Sanatçıların rol model kabul edildiği dikkate alınırsa verdiği mesajlarda daha dikkatli olması gerekir ve pozlar ilk görüldüğünde de tepki almıştı çünkü bilinçli olmayan kesimde etkisinin olumsuz olma ihtimali var.

Sanatçıların rol model kabul edildiği dikkate alınırsa verdiği mesajlarda daha dikkatli olması gerekir ve pozlar ilk görüldüğünde de tepki almıştı çünkü bilinçli olmayan kesimde etkisinin olumsuz olma ihtimali var.
Sanatçı rol model falan değildir. Bırakın artık bunları. Ben sıkı bi nirvana fanıyım ama gidip göğsüme bi pompalı dayayıp kendimi öldürmüyorum.

Sanatçı rol model falan değildir. Bırakın artık bunları. Ben sıkı bi nirvana fanıyım ama gidip göğsüme bi pompalı dayayıp kendimi öldürmüyorum.
Genç kesim için aynı şey geçerli değil.
Sanatçının böyle bir misyonu vardır ve hayran kitlesi de ağırlıklı olarak genç kesimden oluşur.
Örneğin yıllardır Al Pacino hayranı olup filmlerini severek izliyorum ancak toplum içinde verdiği mesajlara da dikkat ederim.

medya üreticilerini ve onların üretimlerini ciddiye alanları mal olarak nitelendiriyorum........ cadı avını bırakın....... ruhunu illuminatiye satmış ne kadar sanatçı varsa dinledim, hala dinlerim, bir kere bile yeni dünya düzenini kurmaya çalışmadım......... o sizin mallığınız..........

Çocuk ve ergen psikolojisi çok farklıdır. Hele ki manipüle olmaya çok müsait kimlik bunalımındaysa. Bizler elbette kapılmayız rüzgarlarına…

Çocuk ve ergen psikolojisi çok farklıdır. Hele ki manipüle olmaya çok müsait kimlik bunalımındaysa. Bizler elbette kapılmayız rüzgarlarına…
Yok öyle bişi. Biz de çocuk yetiştirdik. Anasından babasından daha vicdanli sorumluluk sahibi zeki ve özgüven sahibi. Aile boktan olursa çocuk gevşek olur. Rüzgara da kapılır sele de. Bırakın şu ergen karmaşası teması arkasına gizleyip aptallığı mazur göstermeyi. Hormonuna laf geçirmeyi öğrenenemeyen adam sadece 15 inde değil 65 inde de çükü sevdasına başını belaya sokar.

Yok öyle bişi. Biz de çocuk yetiştirdik. Anasından babasından daha vicdanli sorumluluk sahibi zeki ve özgüven sahibi. Aile boktan olursa çocuk gevşek olur. Rüzgara da kapılır sele de. Bırakın şu ergen karmaşası teması arkasına gizleyip aptallığı mazur göstermeyi. Hormonuna laf geçirmeyi öğrenenemeyen adam sadece 15 inde değil 65 inde de çükü sevdasına başını belaya sokar.
Ailenin önemi ayrı bir konu ve onu sabah ben de farklı başlıkta vurguladım. Sanatçıların belli bir hayran kitlesi var ve toplumun geniş bir kesimine ulaşabilirler. P. Diddy davasında da toplumun ve özellikle çocukların, gençlerin sanatçılara duyduğu güveni görebiliyoruz. Bu sebeple verdikleri mesajlar da davranışları da çok önemlidir.

Sabah konusunu da açtım ve çocuklar,gençler çevresel faktörlerden çok etkileniyor, sağlıklı bir yetişkin gibi düşünemiyorlar.

Geri