Tepenin Gözleri Korku Film yorumları

Konu sahibi son olarak 2626 gün önce görüldü
Tepenin gözleri
tepenin-gozleri-2-izle.html

Arkadaşlar 1. filmden ziyade 2. filmi'de çok beğendim ama 2. filmi anlamanız için 1. filmi izlemeniz lazım daha sonra mutlaka 2. filmi'de izleyin.
Filmin konusu: bir grup aile karavan ile gezi yapmaktadır. her filmde olduğu gibi bir benzinlikçi onları yanlış yola göndermektedir.. Girdikleri topraklı yolda lastikleri yamyamlar tarafından patlatılır. ve yolda kaza yaparlar. Bundan sonrası genleri ile oynanmış yamyam insanlarla mücadelelerini anlatıyor..

Filmi izlemeniz için alternatif Link TEK parça ve dublaj olarak: Tepenin Gözleri - The Hills Have Eyes 2006 Filmi izle Türkçe Dublaj

İzlenebilecek filmler arasında.Severek izlediğim korku filmlerinden.EmRe'nin de dediği gibi serinin 2.filmi daha güzel.

Dün izledim fakat tümünü izlemedim ufff insan eti yiyorlar yaa:) Zaten et ile aram iyi deil dünden sonra artik hic yiyemem:D

Gerçekten tarzında çok başarılı bir film. Ama mutlaka ardından 2.si izlenmeli

guzel filmdi class tavsiye etmisti banada, iyiki gece izlememisim .p
devamini izleyince tekrar ugrayacam

İlk filmi izledim, ikincisi nasip olmadı ama her ikisinde de vardığım ortak bir kanı, aynı kulvardaki rakipleri gibi beni pek etkilemediği. Bir Testere'nin, Bir Küp'ün, bir Otel'in yerini tutmaz.

ffarah'la izleduk, ama ben hic begenmedim, bi tokyo ghoul degiller jhgfdghjk :D
ikincisini izleyince dedugu gibi ugriycaz :D

zamanında konuşulmuş filmlerden.
2.si gerçekten iyi o kadının doğum sahnesi ürpertmişti beni. Fakat korkayım beklentisi ile izlemeyin derim.

korkudan çok vahşet gerilim tarza daha yakın.ilk film gerilimi daha yüksekti 2. filminse efektleri daha başarılıydı.bu tarza yakın diğer bir seri ise 6 filmlik wrong Turn (korku kapanı) dır.Resmen tepenin gözleri filminin kankasıdır.

Geri