Sözlük Teoman'ın tonton minnoş birine dönüşmesi

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
  • Beğenmedim
Tepkiler: ne
90'lar da bekaretini teomana vermek icin siraya giriyordu kizlar. Gazetelere bile dusmustu. Evinde sks oyuncaklari haberi. Hatta ve hatta teoman klibi kizi secmeleri oluyordu gazetelerde.
Taksimde takildigim vakitlerde ayyas bir sekilde yan yana pisuvarlarda şarlatmışlığımız bile vardı. "Bugunde ekmek cikmadi" espirisi meshurdu. Taksim katharsis/Dorock eski zamanlarinda.
Arak akorlarin krali diye arkasindan yuhalardi metal tayfasi ajdbvgdh
teo-rus3.jpg
teo-rus6.jpg
568.jpg
teoman-yasaklanan-dus-sarkisinda-vokalistiyle-dans-etti-ufaa.jpg
5c9724f545d2a03f606a150c.jpg

"Cinselliği bırakınca yapılacaklar" diye başlık açtım, o kadar laf ettiniz bana.

Umut Sarıkaya' nın bi karikatürü vardı, deep purple' ın basçısına belediye otobüsünde "gel dayı gel otur" diye yer verip sevap gözüyle bakıyolardı. (telif hakları sebebiyle karikatürü anlattım) her yaşlının sonu ne kadar rockçı olursa olsun aynı.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
teoman ile ortak bir noktamın olacağını hiç düşünmezdim. ben de akşam evimde olmayı çok severim. akşam oldu mu evim de evim.
tek farkımız var o da kendisi sabahın köründe karı kız düşürmek için kafeye gidiyor bense köle gibi işe...........

çikolata reklamı çok kötü.
ama erkekler 45-50 yaşından sonra böyle şeyler yapıyor beyler. çevremdekilere bakıyorum hepsi cozuttu.

bırakma olayını tiye alıp
paraları götürüyor

Geri