Teoman: Güzel kızları takip ediyorum

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben uzun uzun dinledim onu hak verdim. Yasayamadigi her anin tadini cikarmaya calisiyor cunki yogun is temposunda kacirdigi bir hayatin oldugunu dusunuyor. Yani pazar gunu birak calismayi eve biri gelsin istemem.

"haz adamı" bu yüzden bunu yapması normal

bence adamı yanlış anlamissiniz. vazo gibi derken, aslinda hiçbir şey hissetmedigini, sadece bir kız güzelse hmmm tamam güzelmiş deyip geçtiğini anlatmaya calismis. bu adamin ömrü zaten çapkınlıkla geçti. eger bir olcekleme olsaydi, guzellik scalasinin tepesindeki kadinlarla gecmis hayatı. onlarla ilgili bi planim yok derken zaten belli bir doyuma ulaştığını, artik eskisi gibi hevesinin kalmadığını, vazoyu ne kadar begeniyorsam onlari da o kadar begeniyorum demek istemis. gayet de normal. hepiniz vitrindeki elbiseyi alırken yasadiginiz heyecani 1 hafta sonra kaybedersiniz. elbise sizin için hala güzeldir ama eski meyliniz kalmamistir. bu kadar basit.

çok büyük isteklerim yok
teomanla iki sohbet etmek isterdim...
sesim güzel olsa ms.teoman olurdum

Teoman'ın konuşmalarına çok gülüyorum. Yaş kemale erince, saçmalıyor. Okan Bayülgen, Teoman ve Serdar Ortaç sıkılmaktan filozof oldu demişti. İkisiyle de çok dalga geçiyor. :D

Popülerliğini yitirmiş ve kendimi hatırlatmaya çalışıyor. Muhtemelen şöhreti de kaldıramamış ve ruhen çökmüş.

10-11 yıl önce Harbiye'de konserine gitmiştim. Canlı performansı pek iyi değildi ve şarkı aralarında sahnenin yan taraflarında esrarı çekip sahneye üfleyerek çıkmasıyla hatırlıyorum kendisini. Tabii canlı performansını esrarla beraber değerlendirince fena değil aslında.

Geri