Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
* Yönetim üyelerinin seçme hakkı vardır, ancak seçilme hakkı yoktur.* Her üye sadece bir kişiye oy verebilir.
* Temmuz ayı içerisinde gösterdiği performans (aktiflik, konu ve mesaj kalitesi, üyelerle olan iletişimi, foruma katkısı vs.) dikkate alınarak üye ismi yazınız.
* "Yönetim üyelerinin seçme hakkı vardır, ancak seçilme hakkı yoktur.
* Multi üyelik ile verilen oylar tespit edilerek, bu kişinin verdiği tüm oylar geçersiz sayılacaktır.
* Aylık performans dikkate alınacağı için önceki dönem seçilen üyeler de yazılabilir.
* Kazanan üyemize 1 ay süreyle "Ayın Üyesi" rankı verilecektir.
* Oylama 31/07/2026 Cuma saat 20:00'da sona erecektir.
* Lütfen sadece KADIN adayınızını belirtiniz, harici mesajlar silinecektir.

Evet sanki ondan başka üye yok burada bu kişi ne kadar önemli biri😉Gül abla Anna yi yazan herkesle himm yapmış 🤣
Var tabi ablacım ama onun gelişiyle forum hareketlendi varlığı bı tık fark yarattı diyelim hem bu oylama her ay yapilacak bir diğer ay seni yazcam söz 😘Evet sanki ondan başka üye yok
Benle ilgisi yok 🥰 sizlerde varsınız ben olmasam bileVar tabi ablacım ama onun gelişiyle forum hareketlendi varlığı bı tık fark yarattı diyelim hem bu oylama her ay yapilacak bir diğer ay seni yazcam söz 😘
Katılıyorum Gul hanimcim ya Anna hanim Anna hanim sisirdiler, hani nerde Anna hanim. Bi iki astrolojik biseyler seyapmis, neymis efendim forumu hareketlendirmismiss 🙄Evet sanki ondan başka üye yok burada bu kişi ne kadar önemli biri😉
Katılıyorum Gul hanimcim ya Anna hanim Anna hanim sisirdiler, hani nerde Anna hanim. Bi iki astrolojik biseyler seyapmis, neymis efendim forumu hareketlendirmismiss 🙄
Ben katiliyorum size👏🏼
Yengece sallarsa yukselenim Oglak derim napim ya off 😄Yengeç için neler yazacak acaba? Düşünmek bile istemiyorum.![]()
Gül abla her zaman her yerde hep haklıdır haksız diyen haindir fetocudurBenle ilgisi yok 🥰 sizlerde varsınız ben olmasam bile