Temizlik yapmayı seven kadın..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Herkes şikayetçi bu temizlikten halbuki imanın şartlarından biri..Ben gibi üşengeç insanların nefret ettiği olaydır..Seven bayan bulursam evlenmeyi düşünüyorum buradan mesajımıda vereyim..

Benim bu kadın. Evde her boş kaldığım an direk temizlik yapmaya başlıyorum ve giderek anneme benzediğimi fark ettim bugün kız kardeşime verdiğim ultimatomlarla.

Candır temiz kadın.

Ciddi ciddi sabah ki sinirimi uçurdu vallahi, stres attırıyor bende temizlik.
Sinirimi eşyalardan çıkarıyorum :p

iş yapmayı severim, yemek yapmayı severim, çocukları da severim ama hala yalnızım.
google a ideal eş ideal anne yazdığınızda did you mean mathilda cevabını alsanız da yalnızım.
çay yapıyım da içelim bari xd

Minik veletlerim yüzünden normalinden bi' tık daha fazla steril ve temiz olmak durumundayım. Elbette severek yapıyorum.

Severim. Bazen abartıp takıntı haline getirebiliyorum.

Temizlik yapmayı seven kadın iyidir de, birde temizlik yapmaya tapan kadın var. Allah onlardan korusun bizi.

zengin koca bulcam bulamazsam kocam temizlesin :))))

yapmayı ne kadar sevmesem de temizlik benim için önemli. mecbur yapıyorum yani. :D

Dinlendirici buluyodur ..
Ben Jim Carrey nin Bruce Almighty filminde Morgan Freeman ın tanrıyı oynadığı rolden bu yana öyle düşünüyorum temizlikle ilgili

Asiri titiz olanlar var. Benim ev arkadasim biri. Vize final haftasi cam siler bu kadinlar. :d

Annem .

Hadi her gün süpürüyorsun , tozunu alma bari
Ben söylenince de kızar , pasaklı mı olalım kızım diye :liv:

Geri