Temiz Kalpli İnsanlar

Konu sahibi son olarak 3310 gün önce görüldü
Kimsenin kötülüğünü düşünmeyen insanlardır.

Terk edilmis eli ayagi tutmayan bir Rus gencine bakan Gulsum annedir, kedisi ev yangininda olup, evine degil de kediye aglayip uzulen dededir, sogukta kopek usumesin diye sirtindan montunu cikarip orten bir belediye iscisidir. Cok var cok ama gormek isteyene :)

Düşüncelerim oldukça karışık, tam anlamıyla nasıl aksederim hiç bir fikrim yok, hele ki bu konuda fakat aksetmeye çalışayım.
Yaşlıya hürmeti, çocuğa şefkati, hayvana ilgiyi eksik etmeyendir.
Bir hayvanın utançtan gözlerinin içine bakamamasını içine dert edip bunun için savaş verendir.
Yemeğe oturduğu vakit, ben köpeğe/kediye yemeğini vermeyi unuttum diye hatırlayıp kendi karnından önce onların karnını doyurandır.
insanların ayıbını yüze vurmaktan kaçınıp o ayıbın üstünü örtenlerdir.
İncitmekten korkan ne olursa olsun optimist bakışından vazgeçmeyendir.
Her koşulda kendinden çokça ödün verdiği halde, yaptıklarıyla aslında kendini yüceltendir.
Empati duygusunu ciddi anlamda fazlasıyla geliştirmiş, yaptıklarını takdir görmekten çok öte olan merhametinin sözüyle yapandır.
Daha bir çok şey... Yazmadığım bir çok şey.

Hepiniz temiz kalplisiniz ben hariç.

Benimdir. Tamamen zarar ..

Temizlik görecelidir. Her gün sokak köpeklerine kendi parasıyla mama veren adamın bir kadının çıplak fotolarını çekip şantajla her gün tecavüz ettiğini öğrendiğimde, kedisi hasta diye ortalığı ayağa kaldırıp suriyeliye daha aşağılık davrandığında, Diktatörlüğe baş kaldırıp daha beter dikta edeni öğrendiğimde vs bende umutlar gitti...

genelde saf insanlardır. bazen yaptıkları küçücük bir şey yüzünden bile vicdan azabı çekebilirler.

Kalbine haset uğramamış insanlardır.Etrafında ki herkesin başarısından , mutluluğundan mutlu olan insandır.İçine art niyet düşmez sizinle konuşurken o samimi tavrını , güzel bakan halini , içinin şeffaflığını hissedersiniz

Geri