Temelim yok Ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 2910 gün önce görüldü
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bildiğiniz kolay bir yayın varmı? 5.Sınıftan başlayıp 8.Sınıfın konularını kavrayacağım. Şimdi geç kaldım Ama yazın çalışacağım yani önere bileceğiniz yayın,kitap vb. Varmı? Teşekkürler.

8. Sınıftan çıkacak sorular, çok gerilere gitme

Sana bir tavsiye okula gittiğinde rehber öğretmenine sor bunları olur mu, sonra o yönlendirir seni zaten.Geç kalmışsın ama yine de başla bir yerden.Benim oğlum da seneye girecek.Sen en iyisi okulda danış çocuğum bu konuları çünkü sistem sürekli değişiyor.Başarılar sana.

Kardeşim 7. sınıf. Tudem ve bilfeni çok önermişti hocaları. Ama temelin yoksa ki olsa dahi sınav çözüm ambiyansina alışkın degilsen yapabileceginden çok daha düşük yaparsın. Saat tutup bol bol deneme çözüp hangi konularda çok eksik olduğunu belirlemen gerek. Ne tarz sorular çıktığına hakim olup konu konu eritmen gerekecek. Karışık çalışma. Once neyi çalışman gerektiğine karar ver eksiklerini bil sonra düzgün bir plan programla işin üstesinden gelirsin. Bende kötü bir düz liseden mezunum ama azim gösterince yapılıyor emin ol.

Yazın çalışıp bu eksikliği Gidermeyi düşünüyorum. Hayalimde Yazılım Mühendisliği var. Cevabın için çok teşekkürler.

Herkes okuyacak diye bir durum yok diyenlere inanma burası Kanada degil eşek gibi okuyacaksın başka çaren yok.
Matematikte temelin zayıfsa tam sayıları iyice kavraman lazım,her türlü yayını çöz. Sınav,birey,final bunlar kaliteli yayınlar bu yayınlardan başlayabilirsin.

her şeyin esprisini yapabilirim ama bunun değil.
okuldaki öğretmenlerinden destek al ve bol bol soru çöz. saat tutarak kendine deneme sınavı yap, yanlışlarını gözden geçir.
umarım hedeflerine ulaşırsın, güzel haberlerini bekliyoruz. ^^

Kardeşim 7. sınıf. Tudem ve bilfeni çok önermişti hocaları. Ama temelin yoksa ki olsa dahi sınav çözüm ambiyansina alışkın degilsen yapabileceginden çok daha düşük yaparsın. Saat tutup bol bol deneme çözüp hangi konularda çok eksik olduğunu belirlemen gerek. Ne tarz sorular çıktığına hakim olup konu konu eritmen gerekecek. Karışık çalışma. Once neyi çalışman gerektiğine karar ver eksiklerini bil sonra düzgün bir plan programla işin üstesinden gelirsin. Bende kötü bir düz liseden mezunum ama azim gösterince yapılıyor emin ol.
Çok teşekkür ederim moral verdin şuan ders çalışıyorum inşallah iyi bir lise tuttururum.

Mebin yayınladığı soruları takip et soru tiplerini görmüş olursun
https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar/

Matematik için ışıklı yayınları Bilal ışıklının kitabı var Adım adım ışıklı matematik diye konu bakımından iyi bir kitap bunu alabilirsin konu bitirdikçe mebin sitesindeki konularla test çözersin

Geri